Κουρασμένοι VS ξεκούραστοι στο 1.87

Προγνωστικά.

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr. Δεύτερη σερί ημέρα στις επάλξεις, μετά τη χθεσινή ενασχόληση με την Ισπανία και τον αγώνα ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Χετάφε.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1353810706861318145

Next stop απόψε η Αγγλία, όπου η Νιούκαστλ θα υποδεχθεί τη Λιντς, με το παιχνίδι του πρώτου γύρου να λήγει με το εμφατικό 5-2 για τους νεοφώτιστους.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν πριν 3 ημέρες απέναντι στην Άστον Βίλα και ηττήθηκαν με 2-0, δεχόμενοι αφόρητη πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ανώτερη η τότε αντίπαλος τους, όπως και η σημερινή. Τακτικά σταθερή η Νιούκαστλ, με αξιόλογες μονάδες, θα γλιτώσει εύκολα τον υποβιβασμό, αλλά… ως εκεί.

Η Λιντς έχει να αγωνιστεί 10 ολόκληρες ημέρες, από τις 16 του Γενάρη και την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Μπράιτον. Είναι ξεκούραστη, αλλά και η καλύτερη ομάδα από άποψης φυσικής κατάστασης.

Το όριο για γκολ στο τέλος είναι στο 76′ και αν συνυπολογίσω και ένα τρίλεπτο καθυστερήσεων, τότε 17 λεπτά περίπου αρκούν για να επιτευχθεί ένα τέρμα. Εκτιμώ πως θα κλειστεί η Νιούκαστλ, η Λιντς θα έχει την κατοχή και αναμένω προς το τέλος να λυθούν οι όποιες αγωνιστικές διαφορές τους.

Στο 1.87 η απόδοση από το αποψινό ποντάρισμα μας.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
20:00
Νιούκαστλ - Λιντς
Γκολ μετά το 76'
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις