Σκοτώνει το αντάρτικο ο Τσέχος

Σκοτώνει το αντάρτικο ο Τσέχος

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Γεμάτη Κυριακή σήμερα, αφού το στοιχηματικό κουπόνι διαθέτει τόσο την αγαπημένη μου Σούπερ Λιγκ, όσο και κύπελλο Αγγλίας. Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν απουσιάζουν, αλλά αρέσκομαι να γράφω σε αυτά που γνωρίζω καλύτερα. Για να πληρώνω και να πληρώνεστε. Θέμα οπτικής και επιλογής είναι. Πλήρωσε το χθεσινό μας ποντάρισμα στην Τρίπολη και η ανάλυση επιβεβαιώθηκε.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1353027434078228481

Απόψε θα ασχοληθώ μονάχα με το ντέρμπι των “δικεφάλων” στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Βορράς VS Νότου

Ντέρμπι έχει απόψε στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερα παραπάνω, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλούς λόγους να κοντράρονται. Ένα πρωτάθλημα το 2018, η φετινή δεύτερη θέση, ενδεχόμενη κόντρα στο κύπελλο, αλλά και η προσπάθεια να αποδείξουν το ποιος είναι καλύτερος συνολικά.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίζει έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, μετά και το στραπάτσο στο Περιστέρι. Η ομάδα φαίνεται πως σιγά σιγά προσπαθεί να βρει μια σταθερή αμυντική λειτουργία και οι προσθήκες Ουάρντα και Κρμέντσικ απογείωσαν την επιθετική γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Στην “Ένωση”, ο Μανόλο Χιμένεθ αναπόφευκτα ξεκίνησε με ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά έκτοτε βαδίζει αργά και σταθερά προς το καλύτερο, μετρώντας μόνο νίκες για την ΑΕΚ. Νίκη – πρόκριση στο κύπελλο, νίκη απέναντι στην ομάδα – ”κλέφτη” του Ατρομήτου και το αποκορύφωμα ήταν το διπλό απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το… αντάρτικο του Ισπανού τεχνικού στην ΑΕΚ φαίνεται πως αποδίδει καρπούς και οι «κιτρινόμαυροι» αναρριχήθηκαν στην δεύτερη θέση, με το αποψινό ντέρμπι να κρίνει πολλά, όσον αφορά πάντοτε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Χιμένεθ δεδομένα θα προσπαθήσει να καλύψει τα αμυντικά του κενά με υπεραριθμία στα χαφ και θα χτυπήσει σαν την κόμπρα στην κόντρα τον ΠΑΟΚ. Η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ είναι κακή, χωρίς καμία δόση χιούμορ, καθώς όχι μόνο δεν αποτελούν ικανή και σταθερή αμυντική γραμμή στα μάτια μου, αλλά και σαν μονάδες δε θα τους έπαιρνα ούτε στην ομάδα μου στις Σέρρες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Ο Βιεϊρίνια στα μπακ φέρνει ισορροπία, Σβαμπ και Ελ Καντουρί στα χαφ βρίσκονται με κλειστά μάτια, ενώ η επιθετική γραμμή με Τζόλη, Ζίφκοβιτς, Ουάρντα και Κρμέντσικ δείχνει ικανή να «σκοτώσει» κάθε, μα κάθε αντίπαλο.

Και για να είμαι ειλικρινής… και ο Ολυμπιακός άγιο είχε στην Τούμπα, αλλά και… Πασχαλάκη. Τυχερός ήταν που έφυγε με το 1-1, αντί για 3-0 και καλώς τα παιδιά. Η φίλαθλη ποδοσφαιρική Ελλάδα δε νομίζω να διαφωνεί.

Στα σημερινά: Ο Μάικλ Κρμέντσικ έδειξε ικανός να παίξει με πλάτη, να γυρίσει, να δημιουργήσει για τον εαυτό του και για την ομάδα συνολικά. Θηρίο ανήμερο είναι ο Τσέχος, δε θα έχει πρόβλημα απέναντι σε Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι, ούτε ακόμα κι αν αγωνιστούν Νεντελτσεάρου και Λάτσι.

Δεν ξέρω πραγματικά ποιος μπορεί να καταφέρει να τον μαρκάρει. Στα παραπάνω θα προσθέσω και τις εξαιρετικές κινήσεις του στο χώρο και τις τοποθετήσεις του, και αν αναλογιστώ και από ποιους τροφοδοτείται, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ποντάρισμα σε anytime γκολ του Τσέχου στο 2.62.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Σκόρερ
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Γκολ Κρμέντσικ
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις