ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Bundesliga preview, ασιατικό και γκολ με ενδιαφέρον

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Bundesliga preview, ασιατικό και γκολ με ενδιαφέρον

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Bundesliga preview, ασιατικό και γκολ με ενδιαφέρον

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Champions League, Euroleague και… Eurovision!

προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

προγνωστικά

Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Betshop… ρελάνς με “καταιγισμό” στοιχημάτων στην Eurovision!

Παρίσι-Μάλμε για το 10άρι

προγνωστικά μπάσκετ

Έδρα και ριμπάουντ φέρνουν… Final-4!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Over 2,5… στο 1.87;

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (7/5)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (7/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Bundesliga preview, ασιατικό και γκολ με ενδιαφέρον

Bundesliga preview, ασιατικό και γκολ με ενδιαφέρον

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα για το Instabet by koubanezos, τη πρώτη ζωντανή μας στοιχηματική κουβέντα μέσω Instagram, σήμερα εγκαινιάζουμε στο koubanezos.gr μια καινούργια στήλη, ένα εβδομαδιαίο preview από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Bundesliga.

Η παράδοση, ο Γιόβιτς και ο Ματετά

Έναρξη του δεύτερου γύρου στην Bundesliga με ντέρμπι ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Ντόρτμουντ απόψε. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, με σημαντική επιστροφή του φορ Τουράμ, θέλουν να σπάσουν τη παράδοση των 10 συνεχών ηττών απέναντι στη Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί συνεχίζουν να προβληματίζουν με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης του φετινού τίτλου, αλλά οι μόλις 7 βαθμοί συγκομιδή από τα τελευταία 5 ματς έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της. Δεν υπάρχει λόγος να ψάξουμε νικητή, το πρώτο λόγο έχουν τα γκολ και ο συνδυασμός αμφιτέρματος και over πληρώνει 1.70.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μπίλεφελντ υποδέχεται την Άιντραχτ. Νίκη – ανάσα μεσοβδόμαδα για τους γηπεδούχους εναντίον της Στουτγάρδης και δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας, για μια ομάδα που αμυντικά στέκεται περίφημα, αλλά επιθετικά ζορίζεται αρκετά. Η Φρανκφούρτη μετά τη ”συνταξιοδότηση” του Άμπραχαμ αντιμετωπίζει θέματα στο κέντρο της άμυνάς της, κάτι που φάνηκε και μεσοβδόμαδα με τις φάσεις και τα γκολ που δέχθηκε στο Φράιμπουργκ. Επιθετικά τα πάει περίφημα και με το Γιόβιτς πλέον ετοιμοπόλεμο γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη μπροστά. Το σενάριο να σκοράρει ο Σέρβος τιμάται στο 1.95 και δεν περνά απαρατήρητο.

Την ίδια ώρα στο Φράιμπουργκ η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Στουτγκάρδη, σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα, όπως συνηθίζουν άλλωστε να προσφέρουν απλόχερα οι δύο αντίπαλοι όταν κοντράρονται, με 12 στις 13 τελευταίες τους αναμετρήσεις να έχουν πάνω από 3 γκολ και μάλιστα στις 11 εξ αυτών να επιβεβαιώνεται και το αμφίτερμα. Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες και σήμερα στην άμυνα τους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με την επιστροφή Γκονζάλες και Βαμανκιτούγκα ανακτούν τη ταχύτητα και τις καλές συνεργασίες, που τόσο έλειψαν στην επίθεση τους μεσοβδόμαδα και στοίχησαν την ήττα στη Μπίλεφελντ. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αναμένουμε, οπότε ένα ασιατικό over 3 γκολ στο διπλασιασμό έχει μεγάλη τύχη.

Στο Βερολίνο, Χέρτα και Βέρντερ Βρέμης αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι του Λαμπαντία δεν κατάφεραν να πάρουν καν βαθμό στο ματς στην έδρα τους εναντίον της Χόφενχαϊμ, με την ομάδα να βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Πλέον αναζητά με κάθε τρόπο βαθμούς και αναμένουμε, όπως και πέρσι, εφεξής αμυντική προσέγγιση στα ματς της. Η Βέρντερ ακολουθεί εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη συνταγή, στέκεται αμυντικά σχετικά καλά, αλλά πάσχει στη δημιουργία φάσεων και γκολ. Ματς με έντονη σκοπιμότητα, δύσκολα βλέπουμε να ανοίγει ο ρυθμός, ενώ και το under θα έπρεπε να ήταν λιγάκι πιο ψηλά από το 1.70 που κυκλοφορεί για να έχει αξία. Τυπική πρόταση η ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.10.

Στο Μάιντζ η τοπική ομάδα δεν ”στρίβει” με τίποτα. Ούτε η αλλαγή προπονητή έφερε αποτέλεσμα, ενώ η πώληση του βασικού της φορ Ματετά στη Κρίσταλ Πάλας την απογύμνωσε επιθετικά. Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση και πλέον η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει αφάνταστα. Απέναντι της η Λειψία, η οποία φέτος δεν τρομάζει τόσο επιθετικά, αφού ο Νάγκελσμαν προτιμά τις αλχημείες, αλλά διαθέτει έντονο κυνισμό, είναι απρόβλεπτη και πάρα πολύ δυνατή αμυντικά με το μπακ της Ουπαμεκάνο να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικός στόχος όλων των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Το διπλό είναι αναμενόμενα χαμηλά, αντίθετα το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι άνω του διπλασιασμού και φυσικά θα το τιμήσουμε.

Ενδιαφέρουσα παράδοση

Η επιστροφή του Φλόριαν Βιρτς υπήρξε καθοριστική στη νίκη της Λεβερκούζεν εναντίον της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα, τερματίζοντας έτσι και ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τις ”Ασπιρίνες”. Απέναντι στη Βόλφσμπουργκ θα παραταχθεί και πάλι με αρκετές απουσίες, αλλά το νεανικό σύνολο του Πέτερ Μπος έχει μάθει να ζει με αυτές. Βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League ενώ σε λίγες μέρες ολοκληρώνει και μια σειρά δύσκολων αγώνων αντιμετωπίζοντας τη Λειψία. Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αδικείται ξεκάθαρα στο σετ των αποδόσεων, αναμένεται με τη καλή της άμυνα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Η αξία βρίσκεται προς τα δεξιά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η παράδοση που θέλει τον εκάστοτε γηπεδούχο στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις τους να μην κερδίζει. Πιθανή μια μοιρασιά με το Χ να βρίσκεται στο 3.60.

Η δράση του Σαββάτου ολοκληρώνεται το απόγευμα με την αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ εναντίον της Ουνιόν. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία της γηπεδούχου μεσοβδόμαδα να πάρει το βαθμό ισοπαλίας απέναντι στη Μπάγερν, καθώς το δοκάρι μετά την εκτέλεση του πέναλντι, στέρησε τις όποιες ελπίδες της. Πολύ κρίσιμο το ματς καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ και ο Χαϊκού Χέρλιχ παίζει ουσιαστικά τη θέση του ως προπονητή στην ομάδα. Η Ουνιόν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις παρά την ήττα της εναντίον της Λειψίας και αναμένεται χάρη στη καλή της άμυνα και τις γρήγορες αντεπιθέσεις της με τον Οβίγι, να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Θεωρούμε ότι την βολεύει αφάνταστα το στυλ παιχνιδιού της αντιπάλου της, θα θέλαμε το διπλό λίγο πιο ψηλά, παρόλα αυτά το 2.05 παίζεται χωρίς να αποτελεί όμως και ευκαιρία.

Εφόσον είναι σοβαρή…

Τη Κυριακή το μεσημέρι η Σάλκε υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Το ματς εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις των Βαυαρών, καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν ανήμποροι να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ναι μεν είναι μαχητικοί, αλλά δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Οι Βαυαροί κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους εναντίον της Άουγκσμπουργκ από τύχη, με τον Νόιερ να ισοφαρίζει το ρεκόρ του Όλιβερ Καν φτάνοντας 196 αγώνες χωρίς να δεχθεί τέρμα. Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν να τον προσπεράσει στο συγκεκριμένο ματς, γεγονός που υποστηρίζεται και από τη πρόσφατη παράδοση καθώς στους 7 από τους τελευταίους 9 αγώνες η Σάλκε δεν σκόραρε. Το no goal τιμάται άνω του διπλασιασμού και μπορεί να επιβεβαιωθεί, εφόσον η Μπάγερν κάνει τα απαραίτητα.

Η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ εναντίον της Κολωνίας. Ενδιαφέρον ματς με τους δύο αντιπάλους να προέρχονται από μεγάλες νίκες μεσοβδόμαδα εκτός έδρας, με τη βαθμολογική ανάσα και την απαραίτητη ηρεμία να επανέρχεται στα δύο στρατόπεδα. Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται από πολλές απουσίες, έχουν χάσει την επιθετική τους διάθεση αλλά τουλάχιστον προσεγγίζουν εσχάτως τα παιχνίδια προσεκτικά. Η Κολώνια δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα κερδίζοντας τη Σάλκε, αλλά και αυτή με τη σειρά της δείχνει διάθεση να παίξει προσεκτικά περιμένοντας την ευκαιρία να χτυπήσει στη κόντρα. Συντριπτικά υπέρ της Χόφενχαϊμ η πρόσφατη παράδοση με τα πολλά γκολ να είναι σύνηθες φαινόμενο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εάν οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεμπερδέψουν γρήγορα με την υπόθεση παραμονή, οφείλουν να θυμηθούν τις επιθετικές τους αρετές. Ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία στο 1.80 οπότε θα στραφούμε στο εύρος των 2-3 γκολ στο διπλασιασμό, αφού καλύπτει πολλά σενάρια στο ματς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις