Ένα γκολ στο «Θεράμικα»…

Ένα γκολ στο «Θεράμικα»...

Καλημέρα σε όλους τους κουβανέζους! Άτυχοι σταθήκαμε χθες, καθώς η Μάιντζ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 93ο λεπτό να γράψει το τελικό 1-2 που θα μας έστελνε για 7η φορά ταμείο για το Tipster’s League, αλλά η μπάλα πέρασε σύρριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και μέιναμε με την προσμονή. Συμβαίνουν αυτά όμως, κάποια στιγμή η τύχη θα γύριζε την πλάτη. Όσο για την Τσέλσι… Θλίψη! Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω για την ομάδα του Λάμπαρντ που έχασε στο ρελαντί με 2-0 από την Λέστερ, που κοιτάζει την κούπα. 

Σήμερα ένα σημείο έχω συμπεριλάβει στη στήλη μου, που χαρακτηρίζεται ρισκαδόρικο, παρά τη μέτρια απόδοση. 

Γκολ στο τέλος… 

Ματς με άρωμα… Ευρώπης αυτό στο «Θεράμικα» ανάμεσα στις δύο ομάδες που στοχεύουν στην είσοδο στην πρώτη εξάδα της La Liga, ίσως και κατά τι ψηλότερα. 

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες απέναντι σε Λεβάντε και Θέλτα με 2-1 και 4-0 αντίστοιχα παραμένοντας σε απόσταση βολής από Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Εντός είναι αήττητη μετρώντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 9 αγώνες με 14-7 τέρματα. Μόλις 1 εξ αυτών έχει σημειωθεί στο τελευταίο 15λεπτο των αναμετρήσεων, ενώ συνολικά 2 γκολ στο ίδιο διάστημα έχουν επιτευχθεί στους 18 αγώνες της μέχρι στιγμής. 

Από την άλλη, η Γρανάδα καταφέρνει να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας παρά τις αρκετές μέτριες εμφανίσεις της, ενώ απέχει 5 βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και την 5η θέση. Εκτός έδρας εμφανίζεται αδύναμη, με ρεκόρ 2-1-5 και 5-16 τέρματα, με την άμυνα να είναι η αχίλλειος πτέρνα της, όπως προκύπτει από το παραπάνω παθητικό. H oμάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεων αλλάζει το ρυθμό, καθώς στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν επιτευχθεί 7 από τα συνολικά 13 τέρματα, με 6 από αυτά να ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα. Γενικότερα φέτος, πάνω από το 55% των τερμάτων του 2ου ημιχρόνου έχουν επιτευχθεί από το 75’ και έπειτα. 

Ποντάρω στο late γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν την τάση να δέχονται τέρμα προς το τέλος των εκτός έδρας αναμετρήσεων και παρόλο που η Σεβίλλη δείχνει δύστοκη, ίσως απόψε να αλλάξει αυτή τη συνήθεια μιας και απέναντί της θα έχει μια γενικά άναρχη στα τελευταία λεπτά ομάδα.  

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
22:30
Βιγιαρεάλ - Γρανάδα
Γκολ μετά το 74'
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις