ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κόκκινο, πράσινο και βάσκικο οver

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κόκκινο, πράσινο και βάσκικο οver

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Κόκκινο, πράσινο και βάσκικο οver

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κόκκινο, πράσινο και βάσκικο οver

Κόκκινο, πράσινο και βάσκικο οver

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Καθόλου καλά δεν πήγαμε στην προηγούμενη στήλη με τις επιλογές να μην με δικαιώνουν και να χαλάμε το θετικό σερί που είχαμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε ξανά με μπάσκετ αλλά και με ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, που θα αποτελέσει και την βασική μας πρόταση. .

Over στα φαβορί

Η Μπασκόνια προσπάθησε κόντρα σε Φενέρ και Μακάμπι, εντέλει, όμως, έφυγε με άδεια χέρια και από τις δύο έδρες και έμεινε πίσω στο κυνήγι της 8ης θέσης. Και στα δύο παιχνίδια επιθετικά ήταν καλή, είχε, όμως, αρκετά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία και έτσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση μόλις 1 ήττα μακριά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Επιθετικά μετράει 82,2 πόντους ανά αγώνα και απέναντί της θα βρεθεί η 17η Ρεάλ Μπέτις.

Μία Μπέτις με την τέταρτη χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση, επιτρέπει στον αντίπαλο να σκοράρει 83 πόντους ανά παιχνίδι και πασχίζει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρώ ότι οι Βάσκοι δεν θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο τους, αλλά επειδή θα γίνει rotation μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν θα ρισκάρω σε πολύ υψηλό όριο.

Λίγες ώρες αργότερα στην Θεσσαλονίκη, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι για τον Όντεν Κάτας στο ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι πράσινοι εντός των συνόρων έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα σκοράροντας 83,4 πόντους ανά παιχνίδι ενώ ο Άρης έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα δεχόμενος 80,1 πόντους αντίστοιχα.

Θεωρώ ότι το «τριφύλλι» θα θελήσει να δώσει γρήγορο ρυθμό στον αγώνα έχοντας όμως τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ο νέος προπονητής θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενώ οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βρουν λύσεις στα ψηλά κορμιά του αντιπάλου τους στο «ζωγραφιστό». Οι μνήμες από την ήττα στο Λαύριο είναι ακόμα νωπές και οι παίκτες δεν θα θελήσουν να δώσουν εκ νέου δικαιώματα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Συνέχεια στο αήττητο

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από την Τούμπα, απέσπασε ισοπαλία ενώ μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, εντέλει, όμως, κράτησε την απόσταση από τους διώκτες του στα «ύψη» και έδειξε ότι ακόμα και στην άσχημή του μέρα δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να τον νικήσει. Η ομάδα θα επιστρέψει στο ”Γεώργιος Καραϊσκάκης”, λοιπόν, μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και παράλληλα θέλει να επιστρέψει και στις νίκες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μένει να φανεί εάν ο Πέδρο Μάρτινς θα προβεί σε αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται σε περίοδο «ντεφορμαρίσματος». Μετράει αισίως πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ στα δύο τελευταία δεν κατάφερε να σκοράρει, χωρίς όμως να ηττηθεί κιόλας. Τα προβλήματα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας καλείται να λύσει ο Αργύρης Γιαννίκης και κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος το έργο του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Οι Πειραιώτες θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να φτάσουν σε μία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για τους ίδιους νίκη. Επιθετικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εκμεταλλεύονται οποιαδήποτε λάθη στις αντίπαλες άμυνες. Παράλληλα, συνεχίζουν να σκοράρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ βρίσκουν δίχτυα προς την λήξη του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στα οχτώ τελευταία παιχνίδια τους, τα εφτά είχαν γκολ μετά το 76ο λεπτό.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα (απόδοσης 3.14)
13:30
Μπασκόνια - Ρεάλ Μπέτις
Μπασκόνια οver 84,5
1.83
19:00
Άρης - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός οver 85,5
1.72
Μονό
15:00
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα
1 & οver 2,5
1.85
Μονό
15:00
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα
Γκολ μετά το 76'
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις