ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Τα... θαύματα των «αγίων» και το combo

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τα... θαύματα των «αγίων» και το combo

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Τα... θαύματα των «αγίων» και το combo

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Champions League, Euroleague και… Eurovision!

προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

προγνωστικά

Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Betshop… ρελάνς με “καταιγισμό” στοιχημάτων στην Eurovision!

Παρίσι-Μάλμε για το 10άρι

προγνωστικά μπάσκετ

Έδρα και ριμπάουντ φέρνουν… Final-4!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Over 2,5… στο 1.87;

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (7/5)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (7/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τα… θαύματα των «αγίων» και το combo

Τα... θαύματα των «αγίων» και το combo

Καλησπέρα Κουβανέζοι μας και καλό Σαββατοκύριακο, την Πέμπτη η στήλη μας επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά από το 51ο λεπτό με τα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φτάσαμε τις 3 σερί επιτυχίες στις βασικές μας προτάσεις.

Στα του Σαββάτου πάρα πολλά παιχνίδια αλλά έχω εντοπίσει κάποιες καλές ευκαιρίες, πάμε να τα πιάσουμε ένα ένα.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

Οι «άγιοι» αποδεικνύουν κάθε αγωνιστική ότι μόνο πυροτέχνημα δεν είναι οι καλές εμφανίσεις από την επανέναρξη της περσινής Premier League ως και τώρα καθώς έφυγαν με το πολύτιμο βαθμό από την έδρα της Άρσεναλ με σκορ 1-1 και βρίσκονται στην 3η θέση με 24 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 25-18. Άπαντες παρόντες για το σημερινό παιχνίδι για τη Σαουθάμπτον.

Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ  και έμειναν στο τελικό 1-1 στην έδρα τους, πάρα τις πολλές ευκαιρίες που είχαν για γκολ όλα σταματούσαν στον εκπληκτικό τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ  Τζονστόουν. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 18-12. Απόντες οι Γκαρθία και Ζιντσένκο.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στους 5 τελευταίους αγώνες στην έδρα της έχει 5/5 σκοράρει 2 γκολ και έχει δεχθεί τέρμα  μόλις 1/5 με απολογισμό 4 νίκες και μία ήττα , η φιλοξενούμενη στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει σκοράρει 1 γκολ 3/5 και έχει δεχθεί γκολ 3/5  μετρώντας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, θα πάω στο αμφίτερμα με γκολ.

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από νίκη εκτός έδρας με 1-0 στην Μπίλεφελντ και βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-17. Απόντες οι Ιάγκο, Χαν, Γιένσεν και Πέτερσεν.

Η Άιντραχτ αν και μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ στην έδρα της έχοντας προηγηθεί 3-1 στο ημίχρονο η αποβολή του Άμπραχαμ της κόστισε και στα τελευταία λεπτά δέχθηκε την ισοφάριση και πήρε έναν μονάχα βαθμό, αποτέλεσμα που την άφησε μια θέση κάτω από την σημερινή της αντίπαλο με 14 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 19-22. Απόντες οι Άμπραχαμ και Αχε.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος έχει 3/5 εντός έδρας ματς goal/goal και 3/5 over 2,5 μετρώντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, σε αντίστοιχα μέτριες εμφανίσεις κινείται και η φιλοξενούμενη στα εκτός έδρας έχοντας 4/5 goal/goal και 4/5 over 2,5 με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Θεωρώ πως η απουσία του Άμπραχαμ είναι κομβική και θα στηρίξω την έδρα.

Μάιντζ – Βέρντερ

Η Μάιντζ πήρε πολύτιμο βαθμό με την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Χέρτα και είναι 17η στην Bundesliga με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 12/25. Απόντες οι Οζτουνάλι και Μουενέ.

Η Βέρντερ αν και ισοφάρισε το γρήγορο γκολ στο 1ο ημίχρονο της Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω στο 2ο  και έχασε με 2-1 στην Βρέμη, αποτέλεσμα που την άφησε στην 14η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-21. Απόντες οι Φούλκρουγκ, Ράσικα και Σέλκε.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος εντός έδρας έχει 3/5 goal/goal και 2/5 over 2,5  με τον Ματετά να ηγείται της επιθέσεως της με 7 τέρματα ως τώρα, η φιλοξενούμενη έχει 4/5 goal/goal και μόλις 1/5 over 2,5 στις εξόδους της. Οι δύο ομάδες έχουν ευάλωτες άμυνες και πιστεύω ότι οι επιθετικοί τους θα βρουν τρόπο να μας δικαιώσουν με τα γκολ τους.

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Φαρένσε

Η Σπόρτινγκ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αφού κέρδισε εύκολα με 3-0 την Πάσος Φερέιρα και έφτασε τους 23 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 23-7. Μεσοβδόμαδα με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα κέρδισε με 2-0 την Μάφρα για τα προημιτελικά του League Cup. Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι Καμπράλ και Ριστόφσκι.

Η Φαρένσε κέρδισε στην έδρα της με 2-1 την Μαρίτιμο και ανέβηκε στην 14η θέση με 8 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 11-14. Μοναδικός απών ο Μάντσα ενώ αμφίβολοι είναι οι Σέζαρ, Ντζάλμα και Πίντο.

Εκτίμηση: Καταιγιστική η γηπεδούχος φέτος αφού στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 5/5 σκοράρει ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο ενώ 4/5 2 τουλάχιστον και μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη που βρήκε δίχτυα 2/5 στο 1ο ημίχρονο και έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ο Γκονσάλβες είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του πρωταθλήματος με 10 γκολ και πιστεύω πως θα είναι ένα από τους σκόρερ σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό από την αρχή.

Δυαδα (απόδοσης 4.77)
16:30
Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρ.
Άουγκσμπουργκ over 1,5
2.50
16:30
Μάιντζ - Βέρντερ Βρέμης
Over 2,5
1.90
Μονό
17:00
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal & over 2,5
1.95
Combo, fun bet
22:30
Σπόρτινγκ Λ. - Φαρένσε
Over 1,5 στο 1ο ημίχ. & anytime scorer Γκονσάλβες & over 4 κόρνερ
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις