Η πρόκριση περνάει από το 1.85

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τον Λάμπρο Μακράκη με σημεία και ειδικά παικτών σε αποδόσεις διπλασιασμού

Προγνωστικά: Η έδρα δίνει τον νικητή

Καλημέρα σε όλους. Τετάρτη γεμάτη δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Θα δούμε προγνωστικά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τα Play Off της Euroleague.

Ξεκίνημα με το ποδόσφαιρο. Η Αταλάντα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Στο «κόλπο» της 5άδας στο πρωτάθλημα, ημιτελικά στο Europa League και ημιτελικά στο κύπελλο Ιταλίας. Η Φιορεντίνα βρίσκεται κι αυτή σε παρόμοια κατάσταση. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-0 υπέρ των «βιόλα». Δεν έχουν μεγάλες ποιοτικές διαφορές οι ομάδες και η Αταλάντα πριν λίγες μέρες πανηγύρισε μία από τις μεγαλύτερες προκρίσεις της ιστορίας της. Προβλέπω πως το παιχνίδι θα πάει «μακριά». Αγοράζω τον άσο στο 1.83 της Νovibet.

Συνέχεια στα προγνωστικά από Βαρκελώνη. Μπαρτσελόνα εναντίον Ολυμπιακού για μια θέση στο Final 4 του Βερολίνου. Αμφίβολο ζευγάρι, με μοιρασμένες πιθανότητες. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό. Ο Ράιτ των «ερυθρολεύκων» έχει μέσο όρο 9,3 πόντους. Προφανώς και το ροτέισον αναμένεται να κλείσει, αλλά δεν πιστεύω πως ο Μιλουτίνοφ είναι ακόμη έτοιμος να «κλέψει» λεπτά συμμετοχής από τον Αμερικανό. Το όριο πόντων του δίνεται στο 4,5 και εγώ θα πάρω το over στο 1.85 στην Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
22:00
Αταλάντα - Φιορεντίνα
1
1.83
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Ράιτ over 4,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις