Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γαλάνης μπαίνει στο... χορό των Playoffs της Euroleague με επιλογή διπλασιασμού.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο Γιασικεβίτσιους έχει τον τρόπο!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το κερδισμένο σημείο στα Play-in της Euroleague με τα ριμπάουντ της Βίρτους Μπολόνια, επιστρέφουμε με προγνωστικά από τα Playoffs και συγκεκριμένα από το ματς της Μονακό με τη Φενέρμπαχτσε. Οι δυο ομάδες δίνουν την πρώτη τους μάχη για μια συναρπαστική σειρά που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα. Οι Μονεγάσκοι ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 23-11, ενώ οι Τούρκοι έμειναν στην έκτη θέση με ρεκόρ 20-14.

Στα τελευταία τους ματς για την κανονική περίοδο της Euroleague, η Μονακό αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε στην έδρα της με 89-85 επί της Μπάγερν έχοντας ως κορυφαίο τον Μάικ Τζέιμς με 17 πόντους και 12 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Άλφα Ντιαλό με 20 πόντους. Έκτοτε, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πανηγύρισε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι σε Ντιζόν (80-72), Ροάν (99-92) και Λε Πορτέλ (101-67).

Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στον Πειραιά για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στην παράταση με 84-81. Κορυφαίοι για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν οι Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 21 πόντους και Σκότι Γουίλμπεκιν με 12 πόντους. Μάλιστα, η Φενέρ ηττήθηκε και στο επόμενο ματς για το πρωτάθλημα Τουρκίας από την Τουρκ Τέλεκομ (91-95), ωστόσο αντέδρασε στα επόμενα παιχνίδια, επικρατώντας των Μπεσίκτας (86-77) και Νταρουσάφακα (110-77).

Έτοιμη για το «break» η Φενέρμπαχτσε!

Η έδρα παίζει τεράστιο ρόλο σε σειρές για τα Playoffs της Euroleague, ωστόσο η Φενέρμπαχτσε έχει την τύχη να αγωνίζεται στην πιο… ήρεμη έδρα συγκριτικά με των υπόλοιπων ομάδων της τελικής φάσης. Οι δυο ομάδες έχουν στο ρόστερ τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις, με αποτέλεσμα να μην υπερτερεί κάποια από τις δυο σε μια συγκεκριμένη θέση. Φέτος, στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Μονακό επιβλήθηκε στην έδρα της και η Φενέρ αντίστοιχα στη δική της, ωστόσο τα Playoffs αποτελούν κάτι… ξεχωριστό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο μοναδικός αμφίβολος για την αναμέτρηση, είναι ο Τζόναθαν Μότλεϊ της Φενέρ, ο οποίος κάνει αγώνα «δρόμου» για να προλάβει.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίσιους θα «κυνηγήσει» ένα «break», προκειμένου να γίνει πιο βατή η πρόκρισή της μέσω… Τουρκίας και εμείς πιστεύουμε πως θα το πραγματοποιήσει στο πρώτο ματς. Μπορεί η Φενέρ να έκανε μία «κοιλιά» το τελευταίο διάστημα, όμως οι παίκτες και ο προπονητής της έχουν τον τρόπο να παίρνουν μεγάλες νίκες σε σπουδαία ματς. Πάμε με το διπλό των Τούρκων σε απόδοση 2.30.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
20:00
Μονακό - Φενέρμπαχτσε
2
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις