Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά κληματσούδας

Κεντρίζει το ενδιαφέρον η αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και ο Θάνος Κληματσούδας καταλήγει σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Απόψε εκτιμώ πως πιθανώς να κριθεί ο τίτλος για την Stoiximan Super League, αναλόγως την έκβαση του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ίδωμεν, πάντως κατά τη γνώμη μου, το σετ είναι λάθος.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Το 1.90 είναι λάθος

Θα συμφωνήσουμε πως η ΑΕΚ είναι πιο «δεμένο» σύνολο. Θα συμφωνήσουμε πως ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλύτερα το υλικό του. Όμως, ο Αργεντίνος τεχνικός και το σύνολό του είναι εξαιρετικά ντεφορμέ. Κάτι που δεν ισχύει για τους «Πράσινους» και τον Φατίχ Τερίμ, που μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2, μοιάζουν άλλη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δις τη Λαμία, επικράτησε σε ματς κόλαση του Άρη με 2-0, ενώ κέρδισε και την ΑΕΚ με 2-1 στον πρώτο γύρο. Ιωαννίδης – Μπακασέτας σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας μάλιστα πως μπορούν να «βάψουν» πράσινη την κούπα.

Βάσει της φόρμας των δύο ομάδων, την κρισιμότητα του ντέρμπι, αλλά και του γεγονότος πως ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει ηττηθεί από τον Ματίας Αλμέιδα, εκτιμώ πως το σετ είναι λάθος, οπότε επιλέγω το Χ2 της διπλής ευκαιρίας.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Χ2
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις