Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

Προγνωστικά

Με ντερμπάρες από Ελλάδα, Αγγλία και Βέλγιο, ο The Magician βγάζει αποδόσεις από δυάδες, ειδικά και combo, έως και 5.50!

Προγνωστικά: Άμεση επιστροφή στις νίκες

Καλημέρα σας. Ο τίτλος για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών από εδώ και πέρα πολύ πιθανόν να αποδειχθεί ολέθρια. Για σήμερα Τετάρτη κράτησα ομάδες που αποσκοπούν μόνο στην νίκη, έχοντας ισχυρό κίνητρο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκκίνηση από τα δικά μας. Η Λαμία με το σπαθί της μπήκε στην πρώτη εξάδα των play-off. Έκτοτε βέβαια, δεν έχει σταυρώσει βαθμό. Μπορεί να έχει κερδίσει το χειροκρότημα των φιλάθλων, αλλά δέχεται τέρματα με το τσουβάλι. Σε κάθε ένα από τους έξι αγώνες δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ. Ανώτερες οι υπόλοιπες πέντε ομάδες και με μεγάλο κίνητρο, όπως και σήμερα ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και να κερδίσει χωρίς άγχος. Χρειάζεται την νίκη ψυχολογίας καθώς έπονται ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Με πολυφωνία στην επίθεση, μπορεί να φύγει εύκολα με το διπλό.

Σημείο: Κρατάω το over 2,5 γκολ του ΠΑΟΚ, με απόδοση 1.92 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Ματς μισή χρονιά

Τρεις και κάτι ώρες αργότερα, στην Νέα Φιλαδέλφεια, έχουμε το ντέρμπι της Αθήνας. Η ΑΕΚ απέδρασε με γκολ στο 84′ από την έδρα του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Πίεσε πολύ, ειδικότερα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δείχνοντας ότι η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου. Στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς, έναντι των 71 του Παναθηναϊκού, με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν. Οι φιλοξενούμενοι με το 5-0 στην Λαμία, δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.  Έφθασαν έτσι τις τέσσερις σερί νίκες και πέντε στα έξι ματς, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες γνωρίζουν ότι ο χαμένος σήμερα πιθανόν, χάνεται ενώ ο νικητής κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το goal/goal στο 1.82 στην Stoiximan. Δεύτερη, να σκοράρει ο Μπακασέτας στο 5.50 (σαν να τον βλέπω, να σκοράρει και να μην πανηγυρίζει) στην Stoiximan.

Ντέρμπι και στο Βέλγιο

Η Κλαμπ Μπριζ έδειξε τα δόντια της απέναντι στον ΠΑΟΚ και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League. Δυνατή στην έδρα της, με μόλις μια ήττα σε 15 αγώνες. Τελευταία όμως τα συνεχόμενα ματς, έχουν βγάλει σημάδια κούρασης στο αγωνιστικό της πρόσωπο. Επιθετικά παραμένει πολύ καλή, ωστόσο αμυντικά δέχεται περισσότερες φάσεις και γκολ. Στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ και στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο Γκενκ. Με έξι παιχνίδια ακόμη, η φιλοξενούμενη ομάδα είναι στην τέταρτη θέση, η οποία σε αγώνα μπαράζ δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με νίκη όμως σήμερα, μπορεί να σκαρφαλώσει έως και δεύτερη. Όπως και οι γηπεδούχοι έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα ματς των play off, δείχνοντας αποφασισμένη να παλέψει για την κορυφή.

Σημείο: Έχει αρκετή ισοπαλία το ματς, για αυτό θα κρατήσω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.91 και το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι με απόδοση 2.25, επιλογές στην Stoiximan.

Στη μάχη του Μέρσεισαϊντ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το ντέρμπι της Αγγλίας. Η Έβερτον με την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία ματς, είναι πολύ κοντά στην σωτηρία. Φέτος η αλήθεια είναι πως αποτελεί σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Κυρίως φάνηκε ανταγωνιστική με τους μικρομεσαίους. Ευχής έργον να πάρει σήμερα βαθμούς, αλλά ακολουθούν και πιο εύκολα ματς. Η Λίβερπουλ τα δίνει πλέον όλα για το πρωτάθλημα. Πόνεσε η εντός ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και απάντησε με 3-1 στην έδρα της Φούλαμ. Μονόδρομος η νίκη πλέον σε κάθε αγώνα. Ισοβαθμεί με την Άρσεναλ στην κορυφή, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι με ματς λιγότερο, απέχει ένα βαθμό. Μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο με την επιθετική της γραμμή.

Σημείο: Δεν έχει ηττηθεί ο Κλοπ στην έδρα της Έβερτον, αλλά λίγες φορές έχει φύγει με πειστικές νίκες. Κάτι ακόμα, με τον Σαλάχ στην ενδεκάδα, όποτε έχει σκοράρει η Λίβερπουλ στην Έβερτον, έχει βοηθήσει και ο Αιγύπτιος. Επιλογή το Χ2 και να σκοράρει ο Σαλάχ, απόδοσης 1.90 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυάδα απόδοσης 3.49
17:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ over 2,5
1.92
20:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
1.82
BET: 30 units
Ειδικό
20:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Γκολ Μπακασέτας
5.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.62
21:30
Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
Goal/goal & over 2,5
1.91
22:00
Έβερτον - Λίβερπουλ
Χ2 & γκολ Σαλάχ
1.90
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
Anytime score 1-1
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις