Stoiximan Super League – Αποδόσεις 7ης αγωνιστικής play off

προγνωστικά

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 7η αγωνιστική των play off από το koubanezos.gr.

Η δράση συνεχίζεται με τρία παιχνίδια στα play off της Stoiximan Super League για την 7η αγωνιστική και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι αυτό που δεσπόζει από το σημερινό (24/04) πρόγραμμα. Νωρίτερα όμως, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Λαμία, με τη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου να… κρατάει καλά ακόμη.

Στις 17:00, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ηττήθηκε 2-1 και έτσι έμεινε πίσω στην κούρσα για τον τίτλο, ωστόσο θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας που είναι εδώ και καιρό αδιάφορη βαθμολογικά και την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, γίνεται σέντρα στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το μυαλό και στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι, επιβλήθηκαν στην έδρα τους επί του ΠΑΟΚ και… ζωντάνεψαν ξανά για το κυνήγι του πρωταθλήματος, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να μην διεκδικούν κάτι και έχουν στραφεί πλέον στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» μάλιστα προέρχονται και από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 20:30 με το σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η Ένωση έκανε την ανατροπή και πήρε το διπλό από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και γνωρίζει ότι με νίκη επί του «τριφυλλιού», θα μείνει πρώτη στη βαθμολογία. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λαμίας, επιβλήθηκαν με 5-0 και πλέον στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με άχαστη προσφορά*!

Ημερομηνία & ΏραΑγώνας1Χ2
Τετάρτη 24 Απριλίου – 17:00Λαμία – ΠΑΟΚ13.506.701.21
Τετάρτη 24 Απριλίου – 19:30Άρης – Ολυμπιακός7.604.301.45
Τετάρτη 24 Απριλίου – 20:30ΑΕΚ – Παναθηναϊκός1.953.404.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις