Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από τα playoffs της Stoiximan Super League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Αριστοτέλη.

Προγνωστικά: Λαμία – ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλη τη στοιχηματική παρέα του Κουβανέζου, Τετάρτη σήμερα και το κουπόνι έχει περιορισμένες επιλογές. Ευτυχώς που έχουμε στην Ελλάδα εμβόλιμη αγωνιστική και θα μπορέσουμε να πληρωθούμε.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Λαμία-ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι απλά υπάρχουν στη διαδικασία και μοιράζουν βαθμούς σε όλους, ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα με τον Ολυμπιακό κυνηγάει το τρίποντο που θα τον ξαναβάλει στο κυνήγι του τίτλου. Θα επιλέξουμε διπλό και over 1.5 γκολ στο 1.37.

Προγνωστικά στο Άρης – Ολυμπιακός

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Άρης – Ολυμπιακός, οι γηπεδούχοι το πάλεψαν με την ΑΕΚ αλλά δεν κατάφεραν να της κόψουν βαθμούς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασαν πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να είναι σε καλό φεγγάρι, προκρίθηκαν με την Φενέρ και κέρδισαν εύκολα τον ΠΑΟΚ. Πλέον είναι και επίσημα στο κυνήγι του τίτλου. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.45.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, καθώς όποιος πάρει το τρίποντο θα είναι και το φαβορί για τον τίτλο. Κανείς δεν θέλει να χάσει αλλά θέλουν και οι δύο τη νίκη, μία ισοπαλία θα έφερνε ακόμα πιο κοντά τους από κάτω. Πιστεύω ότι θα μπουν δυνατά και οι δύο και θα δούμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο, over 0,5 ημιχρόνου πληρώνει στο 1.45.

Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα και πληρώνει συνολικά 2.88! Θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες όπως πάντα.

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τριάδα απόδοσης 2.88
17:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
2 & over 1,5
1.37
19:30
Άρης - Ολυμπιακός
2
1.45
20:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο
1.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις