Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Προγνωστικά από το ασιατικό Champions League Και την αναμέτρηση της Αλ Χιλάλ με την Αλ Αΐν έχει σήμερα ο Στέλιος Ραδιόπουλος.

Προγνωστικά: Ματς χαρακτήρα και αποδείξεων

Mας πάει κόντρα αυτό το διάστημα, είναι δεδομένο, αφού το βράδυ της Παρασκευής τα προγνωστικά από την Bundesliga χάθηκαν για ένα σουτ που δεν έγινε ποτέ από τον Τιτζ της Άουγκσμπουργκ. Σωστή η ανάλυση του ματς, η Φρανκφούρτη έδειξε χαρακτήρα κερδίζοντας, εμείς πήγαμε όμως κουβά.

Η συνολική κάβα μπορεί να παραμένει στα πράσινα, θέλουμε όμως να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, οπότε πάμε σήμερα στα προγνωστικά Ασίας, με την προσοχή μας να στρέφεται στον επαναληπτικό τελικό της δυτικής ζώνης στο AFC Champions League.

Τα βρήκε σκούρα η Αλ Χιλάλ προ εβδομάδος στα Η.Α.Ε, αφού η Αλ Αΐν την ανάγκασε στη πρώτη της ήττα μετά από 42 επίσημα ματς στη φετινή σεζόν. Η πολυνίκης ομάδα του θεσμού και πιο βαριά φανέλα στην Ασία, καλείται απόψε στο Ριάντ, να καλύψει το 2-4 του πρώτου αγώνα, εάν θέλει να βρεθεί εκ νέου στο μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης.

Το σύνολο του κόουτς Ζεσούς σίγουρα θα είναι υποψιασμένο, μετά την τραγική εμφάνιση στο πρώτο ματς, όπου και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο. Διαθέτει και την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να το καταφέρει, το θέμα όμως είναι ότι χρειάζεται γκολ και επίθεση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, αν θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Το πρόβλημα της παραμένει η αμυντική της συμπεριφορά, με πολύ αργές επιστροφές στο τρανζίσιον.

Αυτή την αδυναμία της πανίσχυρης οικοδέσποινας θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Κρέσπο, ο οποίος μπορεί να μην διαθέτει τόσο ποιοτικό σύνολο, διαβάζει όμως άριστα τον εκάστοτε αντίπαλό του, προσαρμόζοντας τη τακτική του. Κάπως έτσι κατάφερε να φτάσει ένα παιχνίδι μακριά από τη συμμετοχή της ομάδας του στο μεγάλο τελικό, μετά από αρκετά χρόνια.

Η Αλ Χιλάλ έχει το πρώτο λόγο στο ματς, είναι δεδομένο, αλλά η Αλ Αΐν δείχνει διψασμένη για διάκριση και παίζει με άγνοια κινδύνου. Οι αποδόσεις στη νίκη των γηπεδούχων είναι εποχικές, αντίθετα υποτιμούν πολύ τους φιλοξενούμενους. Παρακολουθώντας πολλά χρόνια την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ασία, έχω δει πολλές επικές προκρίσεις και κακά τα ψέματα, με το μέγεθος της Αλ Χιλάλ δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση η ολική ανατροπή.

Παρακολουθώ όμως φέτος και την πορεία της φιλοξενούμενης και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Να θυμίσω εδώ, ότι στην προηγούμενη νοκ άουτ φάση είχε αποκλείσει και την Αλ Νασρ του Ρονάλντο, παίζοντας πάλι εξαιρετικά την κόντρα και χτυπώντας με τον καταπληκτικό Μαροκινό φορ Ραχίμι, ο οποίος θυμίζει τον Κρέσπο στα νιάτα του. Θα είναι τρομερά δύσκολα να αποκρούσει τις μαζικές επιθέσεις των Σαουδάραβων, αλλά εάν καταφέρει να σκοράρει θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα για τη πρόκριση. Σε αυτό ποντάρει και ο Αργεντινός προπονητής, το πέτυχε σε απόλυτο βαθμό στο πρώτο αγώνα, θαρρώ ότι και απόψε αυτό θα κυνηγήσει.

Μαζί του και εμείς λοιπόν θα ψάξουμε αυτό το ένα γκολ της Αλ Αΐν και θα το συνδυάζουμε με το over στην αναμέτρηση, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα μας.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
21:00
Αλ Χιλάλ - Αλ Αΐν
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 30 units
Σκόρερ
21:00
Αλ Χιλάλ - Αλ Αΐν
Γκολ Ραχίμι
5.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις