Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην πρώτη παράσταση του τριφυλλιού για τα play offs της Euroleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • ΟΑΚΑ (18.500), Αθήνα.
  • Διαιτητές: Ματέι Μπολτάουζερ, Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Μίλος Κόλιενσιτς.
  • Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος: Παναθηναϊκός-Μακάμπι 81-86 (παρ.), Μακάμπι-Παναθηναϊκός 90-75.
  • Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις μεταξύ τους, η Μακάμπι μετράει 7  νίκες και ο Παναθηναϊκός 3 αντίστοιχα.
  • Στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μεταξύ τους έχουν σημειωθεί πάνω από 160 πόντοι.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Η κανονική διάρκεια της φετινής Euroleague ολοκληρώθηκε και βρήκε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 23-11. Στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, αν και δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, επικράτησε με 84-75 επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ με κορυφαίους τους Κέντρικ Ναν με 28 πόντους και Κώστα Σλούκα με 16 πόντους και 7 ασίστ. Στη συνέχεια, ακολούθησε το ντέρμπι «αιωνίων», στο οποίο κατάφερε να επιβληθούν οι «πράσινοι» με 77-71 έχοντας ως κορυφαίους τους Ναν και Μήτογλου, ενώ το «τριφύλλι» πήρε και τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι με 93-88 και σφράγισε και την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, όπως και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει Playoffs.

Stat attack: Δέχεται 69,6 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία 5 παιχνίιδα του στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Απουσίες: Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τζέριαν Γκραντ και Ματίας Λεσόρ, με τις πιθανότητες όμως να είναι με το μέρος τους.

Ρεπορτάζ Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη φετινή χρονιά, κατάφερε να προκριθεί στα Playoffs της Euroleague από την 7η θέση με ρεκόρ 20-14. Από εκεί, χρειαζόταν μία νίκη κόντρα στην Μπασκόνια για τα Play-in της διοργνάνωσης και την πήρε με εμφατικό τρόπο (113-85). Κορυφαίοι για την ομάδα του Όντεντ Κάτας ήταν οι Λορέντζο Μπράουν με 29 πόντους και Γουέιντ Μπάλντγουιν με 26 πόντους. Στη συνέχεια, ακολούθησαν δυο εύκολες νίκες για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Η Μακάμπι αρχικά επιβλήθηκε με 108-73 επί της Χαποέλ Χάιφα και στη συνέχεια ακολούθησε εξίσου εύκολη επικράτηση με 90-77 απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Stat attack: Σκοράρει 95,6 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Euroleague.

Απουσίες: Μόνο η συμμετοχή του Ράφι Μένκο θεωρείται αμφίβολη για τη Μακάμπι.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά & Ανάλυση Αγώνα

Με το «δεξί» στη μάχη των Playoffs θέλει να μπει ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο το γεμάτο ΟΑΚΑ. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που κυρίως φέτος δεν… καταλαβαίνει από έδρες και αρέσκεται να παίζει σε γρήγορο ρυθμό, κάτι που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Προβάδισμα έχει ο άσος, ωστόσο εμείς θα στηρίξουμε το ανοιχτό παιχνίδι και την επιλογή του over 163,5 πόντων αγώνα στο 1.70 της Interwetten.

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος

Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Over 163,5
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις