ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, που μπορεί να κρίνει πολλά στην έκβαση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Βιλί Ντελαζό.
  • Πρώτος γύρος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2.
  • Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν τρία σερί goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Έκανε το καθήκον της και πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, για να διατηρήσει τα κεκτημένα της. Ζορίστηκε αρκετά και βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Χουτεσιώτη (10 αποκρούσεις), αλλά τελικά πήρε το τρίποντο με ανατροπή στο φινάλε. Ο Μορόν άνοιξε το σκορ στο 38’, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί απόλυτα μετά την ανάπαυλα. Ο Σιντιμπέ ισοφάρισε στο 49’ και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο Άμραμπατ έκανε το 1-2 στο 84’. Η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή με 72 βαθμούς, και στο +1 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Stat attack: Έχει απολογισμό 12-4-0 στα φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Μουκουντί και Πιζάρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Άμραμπατ – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Την πιο επιβλητική του εμφάνιση στα πλέι-οφ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, διαλύοντας με 5-0 εκτός έδρας τη Λαμία. Σε μια εξαιρετική παράσταση από τους δύο Έλληνες πρωταγωνιστές του, το «τριφύλλι» πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής. Ο Βέρμπιτς άνοιξε το σκορ στο 23’, κι έκτοτε ανέλαβαν ο Μπακασέτας κι ο Ιωαννίδης. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ (44’, 57’) και δύο ασίστ κι ο δεύτερος άλλα δύο γκολ (54’, 60’) και μία ασίστ για την εμφατική νίκη των «πρασίνων», η οποία τους διατήρησε στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ ο Μπερνάρ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Αράο, Τσέριν – Λημνιός, Μπακασέτας, Μπερνάρ – Ιωαννίδης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Όλο και πιο κοντά στο φινάλε του φτάνει το πρωτάθλημα, με κάθε ματς να αποτελεί «τελικό» για τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου. Με τόσο απρόβλεπτη τροπή που παίρνουν τα μεταξύ τους ματς, καλύτερα στο σημερινό ντέρμπι κορυφής να μην πάμε με σημείο. Δεδομένου ότι επιβεβαιώθηκε και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά επιβεβαιώνεται και στα περισσότερα ματς τους, το over 2,5 στο 1.90 της Interwetten έχει μεγάλη αξία.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Over 2,5
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις