Σαν τη Stoiximan Super League δεν έχει

Προγνωστικά Ελλάδας

Δυνατές αναμετρήσεις στο θρίλερ της κορυφής της Stoiximan Super League με μεγάλες αποδόσεις και ο Νίκος Κλάδος προβλέπει πρωταθλητή.

Προγνωστικά Ελλάδας: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα

Καλησπέρα σε όλους, άλλη μια Κυριακή από αυτές που μας αρέσουν γεμάτη μπάλα. Το πρόγραμμα στην Ελλάδα έχει αναμετρήσεις για τα play off της Stoiximan Super League και μια ιδιαίτερη στη Super League 2. Πάμε στα προγνωστικά.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννενα. Άνετος ο Πανσερραϊκός καθώς δεν υπάρχει πιθανότητα να κινδυνέψει. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι με το ενάμιση και λίγο παραπάνω πόδι στη Super League 2 και δεν μπορούμε καν να μιλήσουμε για τελευταίο χαρτί του. Ακόμα κι αν κάνει το απόλυτο των νικών θέλει και το απόλυτο σε ήττες του Παναιτωλικού. Ακόμα και στα προηγούμενα παιχνίδια που είχε ελπίδες και έψαχνε τη νίκη η ομάδα των Ιωαννίνων έμοιαζε παραδομένη. Θα πήγαινα εύκολα στον άσο του Πανσερραϊκού αλλά κάτι με τρώει μέσα μου ότι κανείς στην ουσία δεν έχει το κίνητρο. Θα πάω με το over 2,5 με την ελπίδα να βρει ο ΠΑΣ ένα τέρμα και να το κάνει πιο εύκολο, σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Ελλάδας: Χανιά – Ιωνικός

Ένα παιχνίδι για τον Νότιο όμιλο της Super League 2 που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Τέσσερις ομάδες με μια ψαλίδα επτά βαθμών και έξι αγωνιστικές για την άνοδο. Ανάμεσα τους και οι δυο σημερινοί αντίπαλοι. Τα Χανιά στη δεύτερη θέση και ο Ιωνικός στην τέταρτη. Πριν ένα μήνα περίπου ο Ιωνικός φιλοδώρησε με πέντε γκολ τα Χανιά στη Νίκαια. Εδώ ακριβώς βρίσκω την ιδιαιτερότητα καθώς ο Ιωνικός μετράει δυο μήνες αήττητος. Τα Χανιά από την άλλη έχουν δυο ήττες στους τέσσερις πρώτους αγώνες των play off. Η απόδοση του διπλού είναι στο 5.70, δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι πολύ σοβαρό που να το δικαιολογεί. Θα το τιμήσω γιατί κάτι δεν μου κολλάει.

Άρης – ΑΕΚ

Με το μυαλό στο κύπελλο ο Άρης, με το μυαλό στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Το παιχνίδι βέβαια είναι πρωταθλήματος και το κίνητρο το έχει η ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει στον Άρη, όπως και στη Λαμία, ότι μπορούν να καθαρίσουν τον πρωταθλητή. Οι τέσσερις μεταξύ τους θα φαγωθούν είναι γνωστό. Όποιος όμως χάσει βαθμούς με Άρη ή Λαμία μένει πίσω. Ο Άρης το έκανε ήδη μια φορά στον ΠΑΟΚ και μπορεί να το κάνει και στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ, όπως και ο ΠΑΟΚ, δεν διεκδικεί κάτι άλλο πέρα του πρωταθλήματος. Ζόρικο παιχνίδι που προσωπικά πιστεύω θα έχει γκολ. Over 2,5 σε απόδοση 1.88.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Και πάμε στα σπουδαία. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ. Αντίστροφη η ψυχολογία μεσοβδόμαδα, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην Τουρκία ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός. Ο μόνος στόχος για τον ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα και με νίκη σήμερα έχει την τύχη στα χέρια του. Πιάνει ξανά κορυφή, με ένα παιχνίδι λιγότερο και έχει στην τούμπα ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Δύσκολο έργο αλλά μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα εκμεταλλευτεί την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Θα υπάρχει μια αποθέωση μια αύρα ημιτελικού Conference League.

Εκεί ακριβώς θα χτυπήσει και θα κλέψει το παιχνίδι ακόμα και με ανορθόδοξο τρόπο. Στο 3.40 η νίκη του ΠΑΟΚ μια απόδοση που μου αρέσει βάση μομέντουμ. Αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε παράταση την Πέμπτη ή έχανε την πρόκριση θα είχα άλλες σκέψεις. Επίσης μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ από το 2-0, πιστεύω πως η κούπα θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει ένα τίτλο ο φετινός ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που έχει μείνει ένας θα τον κυνηγήσει. Στο 3.20 η απόδοση να στεφθεί πρωταθλητής ο «Δικέφαλος του βορρά».

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μονό
15:00
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 
Over 2,5
2.20
BET: 40 units
Μονό
17:00
Χανιά - Ιωνικός
2
5.70
BET: 10 units
Μονό
19:30
Άρης - ΑΕΚ
Over 2,5
1.88
BET: 40 units
Μονό
20:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2
3.40
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Stoiximan Super League
Νικητής
ΠΑΟΚ
3.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις