Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις για τα play out και ο Νίκος Κλάδος κάνει σατανικά σενάρια ισοπαλιών.

Προγνωστικά Stoiximan Super League: ΟΦΗ – Βόλος

Καλησπέρα σε όλους, η συναρπαστική Stoiximan Super League συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με τρεις αναμετρήσεις για τα play out. Την Κυριακή θα έχουμε το κυρίως πιάτο με τα play off αλλά προέχει το Σάββατο. Πάμε στα προγνωστικά.

Ξεκίνημα απο το Ηράκλειο και το θρυλικό «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ έψαχνε μια νίκη για να έχει εξασφαλισμένη στο 70% την παραμονή. Την πέτυχε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία καθώς ψάχνει το απόλυτο θαύμα. Για να είναι ήσυχος και μαθηματικά του αρκεί ένας βαθμός απέναντι στο Βόλο και να μην κερδίσει η Κηφισιά. Ο Βόλος είναι πάνω κάτω στην ίδια θέση. Με ένα βαθμό είναι ευχαριστημένος, όσο ευχαριστημένη μπορεί να είναι η ομάδα αυτή. Στο 3.15 η απόδοση της ισοπαλίας.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Απορίας άξιο πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι στη θέση που είναι. Έχει κάνει μόνο μια νίκη κι αυτή απέναντι στον τελειωμένο ΠΑΣ. Δεν κινδύνεψε και ούτε πρόκειται αλλά νιώθω πως ούτε καν προσπάθησε στα play out. Ο Παναιτωλικός θέλει μια νίκη και κάνει τη βαθμολογία άνω κάτω. Θα τα δώσει όλα, τρία παιχνίδια έμειναν και ο Παναιτωλικός μαζί με την Κηφισιά θα φάνε σίδερα. Πρώτη επιλογή εννοείται θα είναι η ισοπαλία αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Αν το παιχνίδι φύγει από το Χ θα πάει προς το διπλό. Η κάλυψη του Χ2 έχει μικρή απόδοση. Το combo όμως Χ2 & over 1,5 στο 2.12 είναι ιδανικό.

Ατρόμητος – Κηφισιά

Ο Ατρόμητος σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης είναι στην έβδομη θέση χωρίς να έχει κινδυνέψει στα play out. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αδιάφορος. Από την άλλη, καθόλου αδιάφορη δεν είναι η Κηφισιά. Θέλει μόνο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και ταυτόχρονα ένα στραβοπάτημα του Παναιτωλικού. Αν και η ισοπαλία δεν βολεύει τους φιλοξενούμενους εγώ θα την προτιμήσω σε απόδοση 3.35. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ρισκάρω με ένα δελτίο με anytime σκορ 2-2 στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε απόδοση 6.70.

Μονό
18:30
ΟΦΗ - Βόλος
Χ
3.15
BET: 40 units
Combo
19:30
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 
Χ2 & over 1,5
2.12
BET: 40 units
Μονό
19:30
Ατρόμητος - Κηφισιά 
Χ
3.35
BET: 40 units
Ειδικό
19:30
Ατρόμητος - Κηφισιά 
anytime σκορ 2-2
6.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις