Stoiximan Super League – Αποδόσεις 6ης αγωνιστικής play off

Μακροχρόνια Προγνωστικά

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 6η αγωνιστική των play off από το koubanezos.gr.

Stoiximan Super League

Η δράση συνεχίζεται με τρία παιχνίδια στα play off της Stoiximan Super League για την 6η αγωνιστική και το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αυτό που δεσπόζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (21/04), ενώ δύσκολες εξόδους έχουν μπροστά τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κόντρα σε Άρη και Λαμία αντίστοιχα.

Στις 17:00, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ φιλοξενείται από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», μια εβδομάδα μετά από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1. Το «τριφύλλι» έχοντας ένα ματς παραπάνω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 68 βαθμούς και παραμονεύει για «γκέλα» των άλλων διεκδικητών, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η ομάδα της Φθιώτιδας είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την «Ένωση». Την προηγούμενη αγωνιστική, στο μεταξύ τους παιχνίδι, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε το «τρίποντο», επικρατώντας 2-0 και ψάχνει ξανά τη νίκη, που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς τώρα έχει 69 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα δώσουν σπουδαία «μάχη» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στις 20:30 λοιπόν, γίνεται σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αμφότερες έχουν ένα ματς λιγότερο και το μεταξύ τους ματς θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη της κούρσας προς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά δίνει έμφαση στο πρωτάθλημα πλέον, καθώς αποκλείστηκε από την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Conference League, κάτι όμως που δεν συνέβη και με τους Πειραιώτες που πέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και σφράγισαν τη θέση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει λίγο πίσω στο «κυνήγι» του τίτλου με 63 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν 67 αντίστοιχα.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με άχαστη προσφορά*!

Ημερομηνία & ΏραΑγώνας1Χ2
Κυριακή 21 Απριλίου – 17:00Λαμία – Παναθηναϊκός11.755.801.26
Κυριακή 21 Απριλίου – 19:30Άρης – ΑΕΚ7.104.501.45
Κυριακή 21 Απριλίου – 20:30Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ2.123.603.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις