ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες... ταμεία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες... ταμεία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες... ταμεία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Για το θαύμα του 3.60

Για το θαύμα του 3.60

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Προγνωστικά

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician, με επιλογές διπλασιασμού και άνω από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

Προγνωστικά: Με το θέαμα και τα γκολ

Καλημέρα σας. Πολύ σημαντικούς αγώνες έχουμε μπροστά μας για σήμερα Σάββατο και κράτησα τους σημαντικότερους. Το μενού στα σημερινά προγνωστικά περιλαμβάνει ομάδες που καίγονται για την νίκη, καθώς με αυτή είτε μπορούν να σώσουν την κατηγορία, είτε να κλείσουν θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης χρονιάς. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Εκκίνηση από Γερμανία. Η Χάιντενχαϊμ μετά το 3-3 στην έδρα της Στουτγκάρδης, νίκησε εντός την Μπάγερν Μονάχου (3-2), για να μείνει για τέταρτο ματς πρωταθλήματος αήττητη με την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μπόχουμ. Κάτι φαίνεται πως δουλεύει σωστά στην ομάδα του Γερμανού τεχνικού Φρανκ Σμιντ, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η περσυνή πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, φέτος κέρδισε με το σπαθί της την παραμονή και μάλιστα σχετικά εύκολα. Με περισσότερη προσοχή στην άμυνα, όπου έχει δεχθεί τέρμα στα εννέα τελευταία ματς, θα μπορούσε να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.

Η Λειψία, εύκολα και επαγγελματικά, επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 3-0 εντός έδρας. Ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Διατηρήθηκε έτσι στην ισοβαθμία της τέταρτης θέσης, όπου θα δώσει μάχη κατάληψης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Στα κόκκινα αγωνίζονται οι παίχτες του Μάρκο Ρόους, οι οποίοι δείχνουν ικανοί για το απόλυτο μέχρι το φινάλε, καθώς διαθέτουν επιθετική πολυφωνία. Προβληματίζει όμως η άμυνα καθώς δέχεται τέρμα για έντεκα σερί εκτός έδρας αγώνες.

Σημείο: Μόνο δύο φορές σε 14 αγώνες εντός έδρας δεν σκόραρε η γηπεδούχος. Σε φουλ ρυθμούς η Λειψία. Κρατάω το Goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.40 στην Stoiximan.

Ο αγώνας της χρονιάς

Ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς μέχρι στιγμής για τους δύο μονομάχους. Η 14η Βόλφσμπουργκ, (+2 από την ζώνη του υποβιβασμού) έχει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία και έβαλε τον εαυτό της σε περιπέτειες. Δεν βγάζει μάτια εντός έδρας, απλά παρουσιάζεται λίγο καλύτερη, όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών. Σε τρία από τα πέντε εναπομείναντα ματς έχει εστιάσει την προσοχή της η Βόλφσμπουργκ, τα οποία είναι εντός έδρας. Με την ουραγό Ντάρμσταντ, την 16η της βαθμολογίας Μάιντς και την σημερινή της αντίπαλο, την ανύπαρκτη εκτός έδρας και 15η Μπόχουμ.

Η τελευταία  είναι μόλις στο +1 από την τελευταία τριάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την χειρότερη άμυνα μακριά από το σπίτι τους και μαζί με τη Μάιντς είναι οι χειρότερες ομάδες εκτός έδρας. Δώδεκα ήττες έχει στο πρωτάθλημα η Μπόχουμ, οι έντεκα από αυτές είναι με over 2,5! Μπορούν να βρουν δίχτυα, αλλά ο παράγοντας έδρα αναμένω να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους.

Σημείο: Κρατάω το 1Χ και over 2,5 με απόδοση 2.07 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Ή τώρα ή ποτέ

Πάμε Αγγλία. Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας έρχονται σήμερα αντιμέτωποι. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ των 16 βαθμών, απέναντι στην Μπέρνλι των 20. Τέρματα με το τσουβάλι δέχεται σε κάθε αγωνιστική η γηπεδούχος ομάδα. Δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, αλλά με τρεις νίκες σε 32 ματς, δεν μπορείς να διεκδικείς την παραμονή σου, στο καλύτερο κατ’ εμέ, πρωτάθλημα του κόσμου. Προσπαθεί να δείξει ανταγωνιστική αλλά διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 84 τέρματα παθητικό. Επιπλέον στα επτά τελευταία ματς εντός δέχεται τουλάχιστον δύο τέρματα. Από την άλλη η ομάδα του Κομπανί, στα τελευταία έξι ματς (1-4-1) κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς, διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα παραμονής. Ίσως το πιο εύκολο από τα εναπομείναντα ματς, καθώς ακολουθούν κατά σειρά παιχνίδια απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Τότεναμ.

Σημείο: Δείχνει να έχει σφυγμό η Μπέρνλι τον τελευταίο μήνα. Πάω με το Χ2 και over 2,5 απόδοσης 2.60 στην Stoiximan.

Με κίνητρο τη σωτηρία

Ακολουθεί το Λούτον – Μπρέντφορντ. Η γηπεδούχος ομάδα καίγεται για τη νίκη. Είναι στους 25 βαθμούς και με τρίποντο σήμερα, θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη και θα ξεπεράσει έστω προσωρινά, Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Μόλις σ’ ένα από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια δεν βρήκε δίχτυα η Λούτον, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να εμπιστευτείς και την αμυντική της γραμμή. Η Μπρέντφορντ είναι στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού και τρέχει σερί 1-3-1 στα τελευταία πέντε. Μετά από δύο μήνες, πήρε νίκη καθώς επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω δεν θα έλεγε όχι σε μια ισοπαλία, από την στιγμή που οι γηπεδούχοι αναμένεται να τους πιέσουν για την νίκη. Κλείνονται εκτός έδρας και χάνουν πολύ από την επιθετικότητά τους.

Σημείο: Κρατάω για τα προγνωστικά μας το 1Χ και over 1,5 με απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Αμφότερες θέλουν νίκη

Πάμε Ιταλία. Έπαιξε για την ισοπαλία η Έμπολι στη Λέτσε, αλλά ηττήθηκε με τέρμα του Σανσόνε στο 89′, το οποίο την διατήρησε σε τριπλή ισοβαθμία στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον η κατάσταση σοβάρεψε πολύ και με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, θα προσπαθήσει να βρει από παντού βαθμούς. Σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει η κακή ανασταλτική λειτουργία της Νάπολι, καθώς εδώ και δέκα σερί αγώνες στο πρωτάθλημα, δέχεται γκολ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι περσυνοί πρωταθλητές είναι στην έβδομη θέση και κυνηγάνε (στο -2 από την έκτη) ένα από τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια. Υπάρχει συνωστισμός στις θέσεις 6-10, οπότε περιμένω τους φιλοξενούμενους να τα δώσουν όλα για την νίκη, καθώς ακολουθεί παιχνίδι με τη Ρόμα εντός έδρας.

Σημείο: Για τη σωτηρία ή την Ευρώπη, οι δύο αντίπαλοι θέλουν νίκη. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.12 στην Stoiximan.

Άμυνα για σεμινάριο

Κλείνω με Ισπανία. Η Βαλένθια φέτος έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και δεύτερη καλύτερη εντός έδρας. Αυτό της έδωσε το δικαίωμα να πιστεύει ακράδαντα ότι φέτος θα κατακτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλή επιθετικά και με άμυνα γρανίτη, με μόλις οχτώ τέρματα παθητικό στο «Mestalla» σε 15 αγώνες, είναι στην έβδομη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη. Εκτός μπορεί να «χάνεται», αλλά το ίδιο παθαίνει και η σημερινή της αντίπαλος, Μπέτις, με τρεις νίκες σε 15 αγώνες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, σερί το οποίο σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική με την αγχωτική νίκη επί της Θέλτα. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η απόδοσή της πλέον έχει πέσει κατακόρυφα. Στο -2 από τους γηπεδούχος, θα προσπαθήσει τουλάχιστον για την ισοπαλία.

Σημείο: Κλείνω προς τους γηπεδούχους και θα κρατήσω τον άσο με απόδοση 2.20 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 4.96
16:30
Χάιντενχαϊμ - Λειψία
Goal/goal & over 3,5
2.40
16:30
Βόλφσμπουργκ - Μπόχουμ
1X & over 2,5
2.07
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.33
17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
X2 & over 2,5
2.60
17:00
Λούτον - Μπρέντφορντ
1X & over 1,5
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.66
19:00
Έμπολι - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
2.12
19:30
Βαλένθια - Μπέτις
1
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις