«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικό από τον αγγλικό ημιτελικό στο 2.30

Προγνωστικά: Αγγλικός ημιτελικός με… διάρκεια

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με αγγλικό ημιτελικό και Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι σε μία αναμέτρηση που υπάρχει σημείο με ξεκάθαρη αξία. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Μετά από μία σχετικά ισορροπημένη ευρωπαϊκή εβδομάδα τόσο σε ταμεία όσο και σε απολογισμό πιάνουμε ένα ματς αρκετά περίεργο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έρχεται από αρκετά σκληρό αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη σε διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτό το ματς οι “γαλάζιοι” ξοδέψαν μπόλικες δυνάμεις και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Η εξουθενωτική αναμέτρηση μάλιστα έμελλε να κοστίσει και στη ψυχολογία της ομάδας, η οποία δείχνει να επιστρατεύει το μυαλό της στο πρωτάθλημα. Πραγματικά εάν είχε ένα παιχνίδι να “σκιπάρει” θα ήθελε να είναι το αποψινό. Η Τσέλσι του Ποτσετίνο είναι μία ομάδα που έχει απίστευτη αφέλεια αλλά τρέχει πάρα πολύ, πιέζει και έχει έναν Κόουλ Πάλμερ… που είναι φωτιά και είναι μάλιστα… πρώην Σίτι!

Στοιχηματικά δεν υπάρχει αξία στον άσο. Η Σίτι διαχρονικά στο Κύπελλο κάπως κολλάει ενώ η Τσέλσι θα τα δώσει όλα ώστε να παίξει έναν τελικό και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Το Χ2 είναι τουλάχιστον προκλητικό σε αποδόσεις 2.30 ειδικά όταν τα δύο ματς στο πρωτάθλημα έχουν λήξει ισόπαλα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:15
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Χ2
2.30
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις