Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τον τίτλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (33.296), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Μιγκέλ Νογκέιρα.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στις τελευταίες δώδεκα αναμετρήσεις τους.
  • Στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς στην έδρα του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό 3-2-2.
  • Σε έξι από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του έζησε ο Ολυμπιακός, παίρνοντας σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League. Υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 στο πρώτο ματς και μετά από ήττα με 1-0 στην Τουρκία, κατάφερε να προκριθεί στα πέναλτι. Ήρωας ο Τζολάκης στην εμφάνιση της καριέρας του, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στα ημιτελικά. Η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες. Μετά τα θετικά αποτελέσματα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έχει φτάσει στο -6 από την κορυφή με ματς λιγότερο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Stat attack: Στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Εκτός αποστολής αποφάσισε να αφήσει τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Μασούρας, Γιόβετιτς, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της την Πέμπτη, καθώς μετά το 1-0 εντός έδρας η Κλαμπ Μπριζ ζευγάρωσε τις νίκες της στην Τούμπα. Οι Βέλγοι αποδείχθηκαν αρκετά ανώτεροι του «δικεφάλου» και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης και τελικά αποχαιρέτησε το Conference League με μια σπουδαία πορεία. Πλέον αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που παραμένει αρκετά εφικτό. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να έπεσαν στην τρίτη θέση, αλλά η διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο τους κρατά και με το παραπάνω στο κόλπο.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία οκτώ ματς.

Απουσίες: Παραμένει εκτός το δίδυμο Νάσμπεργκ – Τροστ-Εκόνγκ, ενώ ο Κωνσταντέλιας δε θα αγωνιστεί λόγω ίωσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες αυτή την στιγμή μετά τα ευρωπαϊκά τους αποτελέσματα. Τρομερή η ψυχολογία στον Ολυμπιακό, απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια κατάσταση πολύ επικίνδυνη για τους «ερυθρόλευκους» που θέλει προσεκτική διαχείριση. Από την άλλη ο Λουτσέσκου ξέρει πώς να ντοπάρει τους παίκτες του και περιμένουμε να δείξουν καλύτερη εικόνα στο «Καραϊσκάκης», όπως κάνουν αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό θα πάμε κόντρα στο φαβορί, ποντάροντας στο combo Χ2 & under 4,5 στο 1.90 της Interwetten.

Combo
20:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Χ2 & under 4,5
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις