Προγνωστικά σνούκερ: Κόντρα στον Ντοτ στο 2.00

Προγνωστικά σνούκερ με παίκτες του σπορ στην εικόνα.

Ο Ευάνθης Γκόγκουλης παρουσιάζει προγνωστικά σνούκερ με αποδόσεις άνω του 2.00, απ' το σημερινό (12/4) πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Προγνωστικά σνούκερ: Απειλή απ’ την Αίγυπτο

Το 2006 ο Γκρέαμ Ντοτ σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά οι μέρες της δόξας του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2020 και μετά αποτυγχάνει συνεχώς στα προκριματικά, ενώ φέτος δεν τα πήγε καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δείτε παρακάτω ενδιαφέροντα στοιχεία και στο τέλος τα προγνωστικά σνούκερ.

Η υποχώρησή του στην κατάταξη τον υποχρεώνει να παίξει (και να κερδίσει) τρεις αγώνες ώστε να επιστρέψει στο Crucible. Πρώτος αντίπαλος, σήμερα στις 12:00 και στις 21:00, είναι ο Μουσταφά Ντόργκαμ. Ο Αιγύπτιος άσος νίκησε στον 1ο γύρο με 10-8 τον βετεράνο Φέργκαλ Ο’Μπράιεν (ο οποίος εγκατέλειψε τη δράση) και θα παίξει χωρίς άγχος, έχοντας δείξει ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Η φόρμα του Ντοτ όλη τη χρονιά δεν δικαιολογεί το 1.05 της νίκης του. Προφανώς και περιμένουμε να νικήσει ο 46χρονος Σκωτσέζος. Θα είναι σούπερ έκπληξη το αντίθετο. Όμως, ο Ντόργκαμ έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ο’Μπράιεν. Και σίγουρα μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον πέντε frames, ώστε να μας βγάλει το +5,5 χάντικαπ που έχει απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Ο αθόρυβος Ουαλός

Ο Ντίλαν Έμερι είναι ένα από τα λίγα ακλόνητα φαβορί της ημέρας που περιμένουμε να δικαιολογήσει τον τίτλο του. Μη σας ξεγελά το επιβλητικό 10-0 του αντιπάλου του, Όλιβερ Μπράουν, επί της Ριάν Έβανς στον 1ο γύρο. Η άλλοτε παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών απέχει πολύ απ’ τον καλό της εαυτό και τον διευκόλυνε, άθελά της, να φτάσει σ’ αυτό το εντυπωσιακό σκορ.

Σίγουρα το whitewash θα έχει ανεβάσει το ηθικό του Μπράουν, όμως ο Έμερι είναι παίκτης υψηλότερου επιπέδου. Ο 23χρονος Ουαλός το απέδειξε και τη μοναδική φορά που αντιμετώπισε τον σημερινό του αντίπαλο σε άλλο τουρνουά. Το English Open του περασμένου Οκτωβρίου, όπου επικράτησε με 4-1 για τον 2ο γύρο.

Η νίκη του Έμερι με χάντικαπ 3,5 frames (έως και 10-6) έχει απόδοση 2.00 στη VistaBet. Πολύ καλή για να μην τιμήσουμε, απ’ τη στιγμή που πιστεύουμε στην ανωτερότητα του νεαρού άσου.

Δυάδα με Έμερι στο 2.75

Ο Έμερι μπορεί να αποτελέσει στήριγμα και σε δυάδα, αν περιορίσουμε το προσδοκώμενο εύρος της νίκης του στα -2,5 frames (έως και 10-7). Αν συνδυάσουμε το σημείο με νίκη του Σου Σι επί του Άλφι Μπέρντεν με το ίδιο χάντικαπ, βγάζουμε μια ωραιότατη συνολική απόδοση 2.75, που θα πληρώσει καλά ακόμα και με συνετό ποντάρισμα.

Ο Μπέρντεν νίκησε κι αυτός γυναίκα στον 1ο γύρο (την αδύναμη Ρεμπέκα Κένα με 10-1). Σίγουρα είναι καλύτερος παίκτης απ’ τον Όλιβερ Μπράουν, όμως κι ο Σου είναι καλύτερος (πιο ώριμος έστω) απ’ τον Έμερι. Έχει τον πρώτο λόγο ο Κινέζος, ο οποίος δεν έχει άγχος για την παραμονή του στο Tour. Περιμένουμε, λοιπόν, να βγάλει στο τραπέζι τον καλό του εαυτό. Το συγκεκριμένο ματς αρχίζει στις 16:30 και θα ολοκληρωθεί αύριο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
12:00
Ντοτ - Ντόργκαμ
2 (+5,5)
2.00
BET: 15 units
Μονό
12:00
Έμερι - Ολ. Μπράουν
1 (-3,5)
2.00
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.75
12:00
Έμερι - Ολ. Μπράουν
1 (-2,5)
1.62
16:30
Σου - Μπέρντεν
1 (-2,5)
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις