Στήριξη στους Έλληνες στο 4.01

προγνωστικά euroleague με τον Ουόκαπ στην εικόνα.

Ο Λάμπρος Μακράκης δίνει προγνωστικά από την τελευταία αγωνιστική της Euroleague και το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μονακό.

Προγνωστικά Euroleague: Η αδιαφορία βγάζει επιλογές

Καλημέρα σε όλους. Τελευταία μέρα της regular season της Euroleague με τις περισσότερες θέσεις να έχουν κριθεί. Πάμε να δούμε προγνωστικά eurolague συνεπώς από δύο παιχνίδια, αλλά και από ένα παιχνίδι στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ξεκίνημα από το Φάληρο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Όποιος κερδίσει παίζει με Μπαρτσελόνα και όποιος χάσει με Μονακό. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ωστόσο δεν προτίθεται να διαλέξει αντίπαλο μέσα στο ΣΕΦ. Οι Τούρκοι θα ταξιδέψουν χωρίς τον Μότλεϊ και αυτομάτως υστερούν στην γραμμή των ψηλών. Δεν θα «καεί» για τη νίκη κιόλας η ομάδα του Γιασκεβίτσιους. Θα αγοράσω τον άσο μαζί με το over 149,5 στο 2.05 της Novibet.

Σε άλλο ένα παιχνίδι της Euroleague θα δούμε προγνωστικά. Στην Γαλλία, Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα τίθενται αντιμέτωπες σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι Γάλλοι, αδύναμοι μεν, αλλά ειδικά το τελευταίο δίμηνο «χτυπάνε» όλα τα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική έριξαν 30άρα μέσα στην Βαλένθια που είχε και βαθμολογικό κίνητρο. Τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση για την Βιλερμπάν φέτος και περιμένω να κυνηγήσει το παιχνίδι. Επιλογή μου το χάντικαπ των 7,5 πόντων υπέρ της στο 1.96 στη Novibet.

Βρίσκει τα πατήματά του ο Τσιτσιπάς

Θα κλείσω τα προγνωστικά με τένις και το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ. Εξαιρετικός για σχεδόν δύο σετ ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Ζβέρεφ. Παραλίγο να «αυτοκτονήσει», αλλά δεν κατάφερε και πέρασε στα προημιτελικά στο 1000άρι του Μόντε Κάρλο που έχει κατακτήσει δύο φορές. Ο αντίπαλός απέκλεισε στον Ρωσικό «εμφύλιο» τον Μεντβέντεφ. Η μεταξύ τους παράδοση είναι 7-2 υπέρ του Έλληνα. Αν παίξει όπως χθες ο Τσιτσιπάς θα πάρει τη νίκη. Σε χωμάτινη επιφάνεια ανεβάζει το επίπεδο του. Θα επιλέξω τον Στέφανο να κερδίσει το πρώτο σετ και τον αγώνα στο 1.83 στη Novibet.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
12:00
Τσιτσιπάς - Κατσάνοφ
Τσιτσιπάς νικητής πρώτου σετ & αγώνα
1.83
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.01
21:15
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
1 & over 149,5
2.05
22:00
Βιλερμπάν - Μπαρτσελόνα
1 (+7,5)
1.96
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις