Ακάθεκτοι Γερμανοί στο 2.50

Προγνωστικά europa league με την Λεβερκούζεν στην εικόνα.

Προγνωστικά από τα προημιτελικά του Europa League από τον Λάμπρο Μακράκη. Combo από το παιχνίδι της Λεβερκούζεν στο 2.50

Προγνωστικά Europa League: Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ

Συνεχίζουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο και σήμερα. Απόψε έχουμε τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης σε Europa και Conference. Θα δούμε προγνωστικά europa league από ένα παιχνίδι, αυτό της Λεβερκούζεν με την Γουέστ Χαμ.

Ασταμάτητοι οι Γερμανοί, βρίσκονται στον τελικό του κυπέλλου και μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Φυσικά και η ομάδα του Αλόνσο είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Γουέστ Χαμ, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι Άγγλοι που βρίσκονται στην 7η θέση της Premier League.

Περιμένω την Λεβερκούζεν να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να κλείσει την αντίπαλο στην περιοχή. Προσπαθώντας, να σπάσουν την άμυνα των «σφυριών» οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί και να σουτάρουν. Ο MVP τους στην διοργάνωση, ο Βιρτζ θα πάρει προσπάθειες.

Για τα προγνωστικά θα φτιάξω ένα combo με τον άσο της Λεβερκούζεν, over 4,5 κόρνερ της ίδιας, καθώς και ένα σουτ του Βιρτζ να βρει τέρμα σε απόδοση 2.50 στην Novibet.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Combo
22:00
Λεβερκούζεν - Γουέστ Χαμ
1 & Λεβερκούζεν over 4,5 κόρνερ & Βιρτζ over 0,5 τελική στην εστία
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις