Προγνωστικά σνούκερ: Κυνηγώντας αποδόσεις άνω του 1.80

προγνωστικά σνούκερ με παίκτη του σπορ στην εικόνα.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπαίνουν στον δεύτερο γύρο κι εμείς στα προγνωστικά σνούκερ αναζητούμε αποδόσεις άνω του 1.80 σε μονό και δυάδα.

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριξη στον γερο-Μαρκ

Ο Μαρκ Ντέιβις μας είχε συγκινήσει πέρυσι, όταν έχασε την πρόκριση στο Crucible απ’ τον Τζο Πέρι στην τελευταία μαύρη. Εκείνη η ήττα σήμαινε και τον υποβιβασμό του από το επαγγελματικό Tour, στο οποίο τελικά παρέμεινε λόγω των τιμωριών των Κινέζων παικτών για τα στημένα παιχνίδια. Φέτος, λοιπόν, θα έχει μία ακόμα ευκαιρία επιστροφής στη «Μέκκα» του σνούκερ. Και σαφώς έχει θέση στα προγνωστικά σνούκερ.

Πρώτος αντίπαλός του είναι ο Άντριου Πάτζετ (το πρώτο σκέλος αρχίζει σήμερα στις 16:30). Ο 43χρονος νίκησε με 10-9 τον Άντι Λι και συνεχίζει την προσπάθεια επανάληψης του θαύματος του 2011. Δύσκολα, όμως, θα είναι τόσο ανταγωνιστικός ακόμα και κόντρα στον Ντέιβις. Βέβαια, ούτε ο 51χρονος Άγγλος πέτυχε κάτι σπουδαίο φέτος. Θέλει όμως τη νίκη για να σιγουρέψει την παραμονή του στο Tour και είναι σαφώς πιο ταλαντούχος.

Η νίκη του Ντέιβις με χάντικαπ 4,5 frames (έως και 10-5 δηλαδή) δίνει 1.83 και θα την τιμήσουμε.

Προγνωστικά σνούκερ: Ένα εύκολο κι ένα δύσκολο

Για να βγάλουμε υψηλή απόδοση απ’ τα άλλα ματς, περιορίζοντας το ρίσκο, καταφεύγουμε στη λύση της δυάδας. Ένα στήριγμα μας δίνει ο Μπεν Γούλαστον, απ’ τον οποίο περιμένουμε να νικήσει εύκολα τον Τζένσον Κέντρικ (έως και 10-5).

Το χάντικαπ 4,5 frames στη νίκη του παίκτη απ’ το Λέστερ πληρώνει μόλις 1.42. Θα ρισκάραμε περισσότερο, όμως μας θορύβησε η καλή απόδοση του Κέντρικ στο προηγούμενο ματς με την Μπάι Γιουλού. Έφτασε στο 9-4 κάνοντας δύο century breaks κι άλλα πέντε άνω των 50 πόντων, δείχνοντας ότι δεν είναι τόσο κακός όσο μαρτυρά η θέση του στην κατάταξη (Νο 104). Βέβαια, μόλις είδε τη γραμμή του τερματισμού λιποθύμησε κι έδωσε ελπίδες στη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια του γυναικείου σιρκουί (τελικό σκορ 10-7). Τώρα, όμως, θα παίξει χωρίς άγχος.

Θα συνδυάσουμε το σημείο με το over 15,5 frames στον αγώνα του Τζίμι Ρόμπερτσον με τον Λίαμ Ντέιβις. Ο 17χρονος Ντέιβις παίζει κι αυτός με λιγότερη πίεση, μια και εξασφάλισε πρόσφατα τη συμμετοχή του στο Tour απ’ τη νέα σεζόν. Θα είναι σίγουρα επικίνδυνος και θα άξιζε να κυνηγήσουμε και τη νίκη του κόντρα στον Robbo, ο οποίος είχε μία… ήσυχη σεζόν φέτος.

Καλό είναι να περιμένουμε, πάντως, το πρώτο σκέλος ή, έστω, τα πρώτα frames. Ο Ρόμπερτσον είναι πάντοτε ικανός για το καλύτερο, αλλά η περιπέτεια με την αστάθεια του χεριού του (την αποκάλυψε πέρυσι) μας κάνει επιφυλακτικούς.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
16:30
Μ. Ντέιβις - Πάτζετ
1 (-4,5)
1.83
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.13
16:30
Γούλαστον - Κέντρικ
1 (-4,5)
1.42
16:30
Τζ. Ρόμπερτσον - Λ. Ντέιβις
Over 15,5 frames
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις