Το «εργαστηριακό πρότζεκτ» σε αποδόσεις 2.00 & 3.70

Προγνωστικά NBA με μπασκετμπολίστα των Σαν Αντόνιο Σπερς στην εικόνα.

Προγνωστικά NBA: Με ειδικό του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο 2.00, ξεκινάει την τελευταία εβδομάδα της κανονικής διάρκειας ο Λοβέρδος.

Προγνωστικά NBA: Πειράματα με βλέμμα στο ’24-’25 από τους ουραγούς

Καλησπέρα NBAερς! Όσο πλησιάζουμε στα playoffs, όλο και περισσότερες ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Οι πιο πολλές έχουν ήδη κατοχυρώσει το τελικό τους seed. Ενώ όσες ομάδες είναι κάτω από την ενδέκατη θέση, έχουν χάσει το τρένο, αφού πλέον ούτε μαθηματικά δεν υπάρχουν ελπίδες. Στα σημερινά προγνωστικά NBA θα ασχοληθούμε με δύο τέτοιες ομάδες. Θα αναλύσουμε το Μέμφις Γκρίζλις – Σαν Αντόνιο Σπερς και θα καταλήξουμε σε ένα ειδικό του «εξωγήινου» Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Στις ομάδες που έχουν μείνει εκτός post season οι χρόνοι συμμετοχής ποικίλουν. Οι προπονητές δίνουν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο ρόλο στην κανονική διάρκεια, για να δουν την απόδοση τους σε ρυθμό αγώνα. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους σταρ των ομάδων να είναι πιο αποτελεσματικοί, όσο χρόνο βρίσκονται στο παρκέ με λιγότερο έμπειρους αντιπάλους. Με μια τέτοια περίπτωση παίκτη θα ασχοληθούμε σήμερα.

Εμφατικές εμφανίσεις από τον «εξωγήινο»

Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Γουέμπι θα ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά προσωπικά δεν περίμενα να κάνει τέτοια «όργια» μόλις στην πρώτη του σεζόν. Τα δύο βασικά παρατσούκλια του νεαρού Γάλλου είναι «εξωγήινος» και «πείραμα 47». Απολύτως δικαιολογημένα με όσα κάνει, μένει να δούμε με ποιο από τα δύο θα μείνει στην ιστορία. Αρκετά όμως με τα εξωαγωνιστικά, πάμε να δούμε τα νούμερα που με οδήγησαν στη σημερινή επιλογή.

Σε τρομακτικά καλό φεγγάρι βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γάλλος Σέντερ(;), με συνεχόμενες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Απέναντι στον Γιόκιτς σημείωσε 23 πόντους, 15 ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και εννέα κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Τρεις μέρες αργότερα, στη Νέα Ορλεάνη είχε 17/12/9 με τρία κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Τέλος το βράδυ της Δευτέρας έπαιξε 43 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Σίξερες, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Απέναντι στην ομάδα του Εμπίντ σημείωσε 33 πόντους, 18 ριμπάουντ, έξι ασίστ και επτά κοψίματα.

Ο πυλώνας Γουεμπανιάμα

Ο κόουτς Ποπ ξέρει πολύ καλά πως οι Σπερς του μέλλοντος θα χτιστούν, γύρω από τον Γουεμπανιάμα. Έτσι αυτό που κάνει είναι να δοκιμάζει διαφορετικά συστήματα, ώστε να βρει ποιο δουλεύει καλύτερα για τον ρούκι του. Σε κάθε περίπτωση, ο υγιής Γουέμπι παίρνει χρόνο στις θέσεις «4» και «5» με υψηλό usage ratio. Είναι με διαφορά ο κύριος ριμπάουντερ της ομάδας, ενώ όσο περνάει ο καιρός δημιουργεί όλο και περισσότερες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μαζεύει κατά μέσο όρο 14,8 ριμπάουντ σε 21 ευκαιρίες. Παράλληλα έχει μέσο όρο 11,6 πιθανές ασίστ ανά αγώνα, από τις οποίες οι συμπαίκτες τους ευστοχούν σε επτά προσπάθειες. Έτσι σε αυτό το διάστημα σημειώνει 21,8 RA ανά αγώνα, έχοντας ξεπεράσει το σημερινό του όριο τέσσερις φορές.

Τώρα για τους Γκρίζλις δεν υπάρχει κάποια ουσία ανάλυσης των στατιστικών. Αφού από τους διαθέσιμους παίκτες σήμερα, τις περισσότερες συμμετοχές σαν βασικός τις έχει ο ΤζιΤζι Τζάξον, με μόλις 13. Οπότε οποιαδήποτε προηγούμενα στατιστικά δεν έχουν καμία σημασία, απλά θα αναφέρω πως φέτος επιτρέπουν τα περισσότερα ριμπάουντ μετά τους Γουίζαρντς.

 

Προγνωστικά & Στατιστικά NBA στα τελευταία πέντε παιχνίδια

Βίκτορ Γουεμπανιάμα Over 17,5 RA (Bet365 2.00)

  • 4/5 Over με μέσο όρο 21,8
  • Μαζεύει το 70,5% των ευκαιριών για ριμπάουντ
  • 11,6 πιθανές ασίστ

Βίκτορ Γουεμπανιάμα 15+ Ριμπάουντ (Stoiximan 3.70)

  • 3/5 Over με μέσο όρο
  • Μαζεύει το 70,5% των ευκαιριών για ριμπάουντ
Μονό
03:10
Μέμφις Γκρίζλις - Σαν Αντόνιο Σπερς
Βίκτορ Γουεμπανιάμα Over 17,5 RA
2.00
BET: 35 units
Μονό
03:10
Μέμφις Γκρίζλις - Σαν Αντόνιο Σπερς
Βίκτορ Γουεμπανιάμα 15+ Ριμπάουντ
3.70
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις