Βγαίνουν μπροστά οι ηγέτες

προγνωστικά champions league με τους παίκτες σάκα και φόντεν στην εικόνα.

Προγνωστικά απ' τις δυο αναμετρήσεις του Champions League έχει στη σημερινή του στήλη ο Θάνος Κούρος.

Προγνωστικά Champions League: Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν και σήμερα έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια για το Champions League. Εμείς στα σημερινά μας προγνωστικά champions league θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με κάποιους ποδοσφαιριστές, χωρίς να επιλέξουμε κάποιο σημείο, αφού πρόκειται για πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Άρσεναλ εναντίον Μπάγερν λοιπόν για μια θέση στους «4» του θεσμού. Απ’ τους γηπεδούχους θα επιλέξω τον Σάκα. Είναι ο ηγέτης της ομάδας, πραγματοποιεί φανταστική σεζόν, ενώ είναι και ο εκτελεστής των πέναλτι. Απ’ τους φιλοξενούμενους θα ασχοληθώ με τον Χάρι Κέιν. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Άγγλος, γνωρίζει καλά τον σημερινό του αντίπαλο και είναι ξεκάθαρα ότι πιο απειλητικό έχουν να παρουσιάσουν οι Γερμανοί. Από ένα σουτ στο τέρμα των δύο μας βγάζει ένα combo του 2.70.

Προγνωστικά στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ρεάλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Ο πιο απειλητικός παίκτης των γηπεδούχων είναι ο Βινίσιους, με την ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Σίτι, η οποία η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν εμπνέει την ίδια εμπιστοσύνη. Από την άλλη πλευρά θα πάω με τον Φόντεν. Ο Γκουαρντιόλα τον άφησε στον πάγκο κόντρα στην Πάλας ώστε να είναι φρέσκος απόψε, περιμένω σήμερα να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της φετινής σεζόν. Ίδια τακτική, από ένα σουτ στο τέρμα των δύο ποδοσφαιριστών στο 2.35.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Combo
22:00
Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
Σάκα over 0,5 σουτ στην εστία & Κέιν over 0,5 σουτ στην εστία
2.70
BET: 40 units
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Βινίσιους over 0,5 σουτ στην εστία & Φόντεν over 0,5 σουτ στην εστία
2.35
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις