Βγαίνει μπροστά ο Λάπρο

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην προτελευταία στροφή της regular season, ποντάροντας στη Βαρκελώνη.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Είναι η ώρα του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού βρισκόμαστε μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση της regular season. Ακόμα παίζονται οι περισσότερες θέσεις της τελικής δεκάδας και σχεδόν όλα τα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, έστω και μονόπλευρα. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μακάμπι.

Οι Ισπανοί προβληματίζουν αρκετά με την εικόνα τους, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να βρίσκονται στην τετράδα. Πλέον έχουν έναν τελικό απέναντι στη Μακάμπι, αφού κερδίζοντας απόψε, ουσιαστικά εξασφαλίζουν το πλεονέκτημα. Οι Ισραηλινοί από την άλλη κυνηγούν ένα θαύμα για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τα play ins.

Απόψε θα στηριχτώ πολύ στους Καταλανούς. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν το παιχνίδι με τη Μακάμπι και θα κλείσουν μια θέση στην τελική τετράδα. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως εντός έδρας είναι πιο αποτελεσματικοί. Η Μακάμπι μπορεί να μετράει τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, αλλά αντιμετώπισε Μπάγερν Ερυθρό και Άλμπα. Απόψε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Last but not least, ορίστηκαν στη διαιτητική τριάδα οι κύριοι Γιαβόρ και Πουκλ και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Μην ξεχνάμε τα παράπονα των Ισπανών στα τελευταία ματς.

Στα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει τον Λαπροβίτολα. Ο Αργεντίνος κάνει παραδοσιακά καλά ματς απέναντι στη Μακάμπι. Άλλωστε οι Ισραηλινοί έχουν αποδείξει και φέτος πως η περιφερειακή τους άμυνα είναι ένα από τα αδύναμα σημεία τους. Θα χρειαστώ άλλη μια στήλη για να αναφέρω τους περιφερειακούς που ήταν διψήφιοι στα τελευταία ματς απέναντί τους. Το όριό του έχει τοποθετηθεί στους 12,5 πόντους και σε ένα ματς – τελικό, θα πάρει αρκετό χρόνο για να το ξεπεράσει.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 (-3,5)
1.72
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λαπροβίτολα over 12,5 πόντοι
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & over 155,5 & Λαπροβίτολα over 12,5 πόντοι
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις