Τελευταίες ευκαιρίες στο 2.79

Προγνωστικά euroleague

Προγνωστικά Euroleague με επιλογές σε Σερβία και Ισπανία έχει για σήμερα ο Λάμπρος Μακράκης.

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα σε όλους. Προτελευταία αγωνιστική στην Euroleague και η μάχη για τα play-in έχει ανάψει για τα καλά. Θα δούμε προγνωστικά Euroleague από δύο παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ξεκίνημα από το Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια κακή σεζόν για τα δεδομένα του. Δεν μπόρεσε σε καμία χρονική στιγμή να δώσει μάχη για την «10άδα». Ο Ολυμπιακός πήρε «μάγκικο» διπλό στο ίδιο γήπεδο πριν μια εβδομάδα απέναντι στην Παρτίζαν και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για είσοδο στην «4άδα». Ποιοτικότεροι έτσι κι αλλιώς οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν και το κίνητρο. Οι γηπεδούχοι ούτε θέση δεν μπορούν να αλλάξουν στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Θα παίξουν ελεύθερα σαν τελευταίο Ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Θα αγοράσω την νίκη της ομάδας του κόουτς Μπαρτζώκα με το over 140,5 πόντων στο 1.55 στην Novibet.

Θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά Euroleague από την Ισπανία. Η Βαλένθια παίζει το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στα μπαράζ κόντρα στην Βιλερμπάν που παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Καλύτεροι οι Ισπανοί που «καίγονται». Περιμένω να θυμηθούν την σκληράδα τους στην άμυνα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Γαλλία, η Βαλένθια είχε κρατήσει τον αντίπαλο στους 55 πόντους. Θα αγοράσω τον άσο μαζί με το under 77,5 πόντων της Βιλερμπάν στο 1.80. Έτσι φτιάχνουμε μια δυάδα απόδοσης 2.79.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 2.79
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
2 & over 140,5
1.55
21:45
Βαλένθια - Βιλερμπάν
1 & Βιλερμπάν under 77,5 πόντοι
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις