Επιστροφή στη δράση με σπουδαίες αναμετρήσεις

προγνωστικά με παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να παλεύουν για την μπάλα.

Ο Fotaras14 επιστρέφει με δυάδα από Stoiximan Super League και Premier League σε καυτή απόδοση.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Καλησπέρα στους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr! Τετάρτη σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος είναι αρκετά δυνατό με αγώνες από Stoiximan Super League & Premier League. Ως προς τα προγνωστικά, έχω βγάλει δύο αναμετρήσεις για το αποψινό μας δελτίο και μας δίνουν μια σχετικά δυνατή απόδοση.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αγωνίζονται στις 21:00 στην Λεωφόρο σε ένα πραγματικό ντέρμπι πρωταθλητή. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει τις ίδιες ελπίδες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, θεωρώ πως δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη κάθε πιθανότητα ώστε να βγει πρώτος. Ουσιαστικά αυτή είναι και η τελευταία του ελπίδα βαθμολογικά, αν θέλει να βγει πρωταθλητής. Ποντάρω στον άσο στο 2.75 από την Stoiximan.

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Δεύτερη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άστον Βίλα. Ένα ματς το οποίο ξεκινά στις 22:15 στο «Έτιχαντ». Και οι δυο ομάδες έχουν αποδείξει πως το έχουν με το γκολ. Περιμένω ένα ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο πλευρές. Ζητούμενο το γκολ σε αυτή την αναμέτρηση δίχως καμία αμφιβολία. Goal/goal στο 1.75 από την Stoiximan.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 4.81
21:00
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
1
2.75
22:15
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις