Ολυμπιακός – Άρης: Οι αποδόσεις της μάχης στο Φάληρο

Ολυμπιακός-Άρης στην Stoiximan Super League με αποδόσεις. Παίκτες των δυο ομάδων στην εικόνα.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη.

Ολυμπιακός – Άρης: Αποδόσεις

Ολυμπιακός-Άρης για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και των play-offs της. Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί καθώς η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δείχνει να συνέρχεται και να παίρνει τις στροφές που χρειαζόταν. Η εικόνα της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι τέτοια που δικαιολογεί αυτό αφού πραγματικά από τύχη και τον εξαιρετικό Αθανασιάδη δεν πέτυχε κάποιο γκολ ενώ συνολικά είχε πολλές ευκαιρίες. Πλέον στο πρωτάθλημα επικεντρώνει το ενδιαφέρον για την τρίτη θέση και για την ευρωπαϊκή έξοδο ώστε να μην υπάρχει άγχος όσο αφορά τον τελικό Κύπελλου ενώ φυσικά υπάρχουν και τα ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη η ομάδα του Μάντζιου έκανε το 2/2 στα play-offs και υπενθύμισε σε όλους το ποσό επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Απέναντι στην Λαμία ήταν κυνική και μπόρεσε να ολοκληρώσει κάθε υποχρέωση με σωστό τρόπο ώστε να κλείσει το τυπικό θέμα της πέμπτης θέσης και να ρίξει το βάρος στον τελικό Κύπελλου, εκεί όποτ σε ένα μήνα θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά από αρκετά χρόνια ενώ παράλληλα θα πάρει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Φάληρο ταξιδεύει χαλαρός για να πετύχει το καλύτερο.

Δείτε τις αποδόσεις:

1X2
1.344.909.75

 

Over 2,5Under 2,5
1.802.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις