Stoiximan Super League – Αποδόσεις 3ης αγωνιστικής play off

stoiximan super league με προγνωστικά από την 3η αγωνιστική των play off.

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 3η αγωνιστική των play off από το koubanezos.gr.

Stoiximan Super League

Η δράση κορυφώνεται στα play off της Stoiximan Super League και η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική είναι γεγονός. Οι σπουδαίες νίκες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους «δικεφάλους» και άφησαν πίσω τους δύο «αιώνιους» όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.

Η 3η αγωνιστική ξεκινά στις 19:00 με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο καθώς έχουν μείνει στην τέταρτη θέση. Η ήττα στα «χασομέρια» από την ΑΕΚ με 1-0 άφησε την ομάδα του Μεντιλίμπαρ στο -8 από την κορυφή, οπότε πιθανότατα μιλάμε για την τελευταία ευκαιρία. Απέναντί της βρίσκει στον Άρη που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά η έλλειψη πίεσης μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνη.

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στο (θεωρητικά) ευκολότερο ματς του για τα play off. Ο «δικέφαλος του βορρά» ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά το 3-2 στην έδρα του Παναθηναϊκού, ώστε να βρεθεί -έστω και προσωρινά- στην κορυφή. Από την πλευρά της η Λαμία προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Άρη και θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διαδικασία των play off, αλλά και τους πρώτους της βαθμούς στην ιστορία της απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η αγωνιστική κλείνει με το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, στις 21:00. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα τους, όπου την Κυριακή ηττήθηκαν με 3-2 από τον ΠΑΟΚ. Επιτακτικής σημασίας η νίκη απόψε κόντρα στην ΑΕΚ, που μετά το δύσκολο 1-0 επί του Ολυμπιακού παρέμεινε στην πρώτη θέση. Αντίστοιχα αν η Ένωση περάσει νικηφόρα από τη Λεωφόρο θα γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Ημερομηνία & ΏραΑγώνας1Χ2
Τετάρτη 3 Απριλίου – 19:00Ολυμπιακός – Άρης1.344.909.75
Τετάρτη 3 Απριλίου – 19:30ΠΑΟΚ – Λαμία1.148.0019.50
Τετάρτη 3 Απριλίου – 21:00Παναθηναϊκός – ΑΕΚ2.873.202.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις