Ώρα για χώμα με αποδόσεις έως 10!

Προγνωστικά τένις με την Μαρία Σάκκαρη στην εικόνα.

Προγνωστικά τένις: Έναρξη της χωμάτινης σεζον στα προγνωστικά τένις με ποικιλία επιλογών έχει ο Bilias1974.

Προγνωστικά τένις: WTA 500 Τσάρλεστον

Καλημέρα σε όλους! Μετά από ένα μικρό διάλειμμα η στήλη επιστρέφει σε νορμάλ ρυθμούς με επιλογές στα προγνωστικά τένις. Μπαίνουμε σίγα σιγά στην εποχή των αγώνων σε χωμάτινη επιφάνεια και αυτή την εβδομάδα έχουμε τρία τουρνουά στο επίπεδο της ATP και δύο σε επίπεδο WTA που διεξάγονται σε αυτή την επιφάνεια.

Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από τις γυναίκες και το 500άρι τουρνουά στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ όπου συμμετέχει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή από τον Άγγλο Τομ Χιλ στον Αμερικανό Ντέιβιντ Γουίτ δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας φτάσει στον τελικό στο Indian Wells και στον προημιτελικό στο Μαϊάμι. Έχει οκτώ νίκες στους τελευταίους δέκα αγώνες της με τις μόνες ήττες να είναι απέναντι στην νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ και στην νο3 Έλενα Ριμπάκινα.

Στο τουρνουά στο Τσάρλεστον η Μαρία βρίσκεται στο νο3 του ταμπλό και αναμένεται να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μία εκ των Σερίφ / Τόμοβα ενώ για τον γύρο των 16 λογικά θα βρει μπροστά της την Ουκρανή Τσουρένκο. Για να κερδίσει το τέταρτο της, το επίπεδο των αντιπάλων μεγαλώνει καθώς πιθανότατα θα βρει μπροστά της μια εκ των, ντεφορμέ την φετινή χρονιά, Χαντάντ Μάγια ή Κουντερμέτοβα. Στα ημιτελικά η λογική λέει ότι θα συναντήσει είτε την περσινή πρωταθλήτρια Τζαμπέρ είτε μία εκ των Φερνάντες / Σβιτολίνα που ίσως έρθουν από εκείνο το τέταρτο της κλήρωσης. Αν φτάσουμε στον τελικό το μεγάλο όνομα της άλλης πλευράς του ταμπλό είναι σίγουρα η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

Βασιζόμαστε λοιπόν στην καλή κατάσταση της Μαρίας και την στηρίζουμε με διάφορες μακροχρόνιες επιλογές αρχής γενομένης του να κερδίσει το 2ο τέταρτο σε απόδοση 2.50 όπως είναι στην Stoiximan, να φτάσει στον τελικό σε απόδοση 5.00 και το να κερδίσει το τουρνουά σε απόδοση 10.00 με αμφότερες και τις τελευταίες δύο επιλογές να βρίσκονται στην Fonbet.

Προγνωστικά στο ATP 250 Εστορίλ

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας στα σημερινά προγνωστικά τένις με μια επιλογή από τα τουρνουά των αντρών που μας «κλείνει» το μάτι..

Στο Εστορίλ και στο 250άρι τουρνουά εκεί έχουμε τον αγώνα πρώτου γύρου μεταξύ του Αυστριακού Ντόμινικ Τιμ εναντίον του Γερμανού Μαξ Μάρτερερ. Ο πρώην νο3 του κόσμου και νικητής του US OPEN Αυστριακός είναι σε μεγάλη πτώση τα τελευταία χρόνια λόγω κυρίως των τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει. Παρότι μόλις 30 ετών έχει αφήσει φέτος υπονοούμενα ότι θα σταματήσει το τένις εφόσον δεν δει βελτίωση στο παιχνίδι του και εφόσον ο πόνος (ειδικά στον καρπό) δεν υποχωρήσει. Πρόσφατα συμμετείχε ως νο1 του ταμπλό σε διάφορα Challenger τουρνουά στο χώμα αλλά απογοήτευσε με την απόδοση του σημειώνοντας μόλις μια νίκη σε τρείς αγώνες.

Θα στηρίξουμε λοιπόν το αουτσάιντερ Μάρτερερ με μια ειδική επιλογή του να κάνει πάνω από 2,5 breaks στο προβληματικό σερβίς του Τιμ σε απόδοση 1.80 όπως την βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Novibet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονό
15:20
Μαξιμιλιάν Μάρτερερ - Ντόμινικ Τιμ
Μαξιμιλιάν Μάρτερερ over 2,5 breaks
1.80
BET: 20 units
Μακροχρόνιο WTA Τσάρλεστον
Νικήτρια 3ου τετάρτου
Μαρία Σάκκαρη
2.50
BET: 15 units
Μακροχρόνιο WTA Τσάρλεστον
Να φτάσει στον τελικό
Μαρία Σάκκαρη
5.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο WTA Τσάρλεστον
Νικήτρια διοργάνωσης
Μαρία Σάκκαρη
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις