ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα, με τη μονομαχία των δικεφάλων που θα κρίνει πολλά στο κυνήγι του τίτλου.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1.
  • Η ΑΕΚ μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας η ΑΕΚ τρέχει σερί τριών νικών χωρίς να δεχτεί γκολ από τον ΠΑΟΚ.
  • Σε εννιά από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Την πρώτη ήττα της γνώρισε η ΑΕΚ στη διαδικασία των πλέι-οφ με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Παρότι μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση σκοράροντας στο 5’ με τον Βίντα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μουκουντί αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς με δύο δικά του λάθη οι «πράσινοι» έφτασαν στην ανατροπή χάρη σε γκολ των Μπακασέτα (32’) και Ιωαννίδη (34’). Η κυριαρχία της Ένωσης στο δεύτερο ημίχρονο δε μετουσιώθηκε σε γκολ και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Αλμέιδα μετά από πέντε μήνες στο πρωτάθλημα, η οποία την έριξε στη δεύτερη θέση.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Στάνκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Γιόνσον, Σιμάνσκι – Ελίασον, Πινέδα, Τσούμπερ – Λ. Γκαρσία.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη απέναντι στη Λαμία, όμως τελικά δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει με 3-1. Ο Μαρτίνεθ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό, με τη Λαμία να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Ο «δικέφαλος του βορρά» πρόλαβε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Μιχαηλίδη, και σε ένα δεύτερο ημίχρονο κυριαρχίας ανέτρεψε το σκορ. Πρωταγωνιστής ο Σβαμπ που σκόραρε στο 70’ και στο 88’ με πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Stat attack: Στα τελευταία τρία παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Εκτός οι αμυντικοί Τροστ-Εκόνγκ και Νάσμπεργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ – Μπράντον Τόμας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ματσάρα κορυφής που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο. Η ΑΕΚ πλέον «καίγεται» για τη νίκη, καθώς ακόμα και με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ γίνεται το φαβορί. Πάντως στην «Αγιά Σοφιά» οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν βρει ούτε γκολ, οπότε καλούνται να ξορκίσουν αυτό τον δαίμονα. Με την επιθετική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Λουτσέσκου, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν αυτή τη φορά. Πάμε με το goal/goal στο 1.80 της Interwetten.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις