ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

προγνωστικά στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός με παίκτες των δυο ομάδων στην φωτογραφία.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις του ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 

ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο παιχνίδι που κλείνει την δεύτερη αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League, σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μη έχοντας κάτι άλλο να διεκδικήσουν αναμένεται να τα δώσουν όλα για την νίκη και την επικράτηση στο μεγάλο αυτό ντέρμπι που θα τους οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Η εικόνα της Ένωσης στο πρόσφατο ματς με τη Λαμία εξάλλου, δείχνει μία ομάδα που αναμένεται να τα δώσει όλα για τον τίτλο και που έχει αρκετή ποιότητα να το κάνει. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι μετά την επική πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι θέλουν να κάνουν επίσης ένα βήμα για τον τίτλο και όσο μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Φυσικά και αυτοί έχουν στο μυαλό τους το ματς με τη Φενέρμπαχτσε αλλά προτεραιότητα είναι το ντέρμπι της Κυριακής.

Φαβορί είναι η ΑΕΚ, πάντως σε τιμές σχετικά χαμηλές για τέτοιο ματς ενώ το όριο των γκολ είναι τοποθετημένο σε αρκετά οριακό σημείο.

 1X2
1.913.404.30

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Over 2,5Under 2,5
1.871.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις