Τεράστιο «έγκλημα» Αλαφούζου!

Το πρώτο μπαμ Αλαφούζου για το καλοκαίρι - Σκάει 3,5 εκατομμύρια!

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Ιωαννίδη πέρασε «αέρας» από το Φάληρο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. MVP ο Μπερνάρ που αφήνει κενό στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Με την τριάρα στον Ολυμπιακό είναι ξανά στο κόλπο για το πρωτάθλημα. Νίκη που πιστώνεται ο Φατίχ Τερίμ και η ομάδα του και χρεώνεται ο Μεντιλίμπαρ με την απόφαση του να… χαραμίσει μια θέση στη μεσαία γραμμή για να παίξει με δύο επιθετικούς. Δύο γκολ ο Ιωαννίδης, αλλά mvp των πρασίνων στο «Καραϊσκάκης» ο Μπερνάρ. Ο βραζιλιάνος ήταν μέσα και στα τρία γκολ του Παναθηναϊκού. «Μαγικός».

Ο Μπερνάρ που το καλοκαίρι αποχωρεί από το «τριφύλλι» έχοντας ήδη ανακοινωθεί από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Παναθηναϊκός, όπως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε, δεν του μίλησε ποτέ για νέο συμβόλαιο. Αν και χολωμένος ίσως από την στάση της διοίκησης, ο Μπερνάρ θέλει αφενός να φύγει νταμπλούχος από την Ελλάδα και αφετέρου να δείξει οτι μια συζήτηση την άξιζε, δίνοντας σε κάθε ματς το 101%!

Το κασέ του ενδεχομένως να είναι πολύ υψηλό. Φέτος παίρνει 2,3 εκ. ευρώ, τα οποία πληρώνει ο Αλαφούζος, αλλά δύσκολα ελληνική ομάδα μπορεί να σηκώσει πολλά μεγάλα συμβόλαια. Πολλά τα λεφτά, αλλά πολλά και τα… κιλά μπάλα που ξέρει ο Μπερνάρ! Ήδη αποκτήθηκε ο Μπακασέτας, ενώ έρχεται και ο Μαξίμοβιτς.

Εξαιρετικές κινήσεις και οι δύο, αλλά ο Παναθηναϊκός πρώτα έπρεπε να μιλήσει και να προσπαθήσει να ανανεώσει τον Μπερνάρ, ίσως και με λιγότερα χρήματα και μετά να προχωρήσει σε μεταγραφές. Εκπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Μπακασέτας, αλλά κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο, από τον βραζιλιάνο. Ουτε ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Τζούρισιτς, μπορεί να μπει στα παπούτσια του.

Ποδοσφαιριστής με την ευφυά και την τεχνική του Μπερνάρ δεν υπάρχει στην Super League. Kαι όταν προσπαθείς να επιστρέψεις στην Ελλάδα ως… σύλλογος μεγάλος και ως Panathinaikos στην ευρώπη, τον βραζιλιάνο τον κρατάς. Ή τουλάχιστον προσπαθείς να τον κρατήσεις.

πηγή: sportime.gr

Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις