Ελλάδα – Καζακστάν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ελλάδα - Καζακστάν: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην αναμέτρηση της Εθνικής μας, στο δρόμο για το Euro της Γερμανίας.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Η αναμέτρηση Ελλάδα – Καζακστάν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους η Ελλάδα πήρε ισάριθμες νίκες, με δύο από αυτά τα παιχνίδια να είναι επίσημα.
  • Το goal/goal & over 2,5 επιβεβαιώθηκε και στα δύο επίσημα ματς.
  • Ως γηπεδούχος η Ελλάδα πήρε δύο νίκες με δύο γκολ διαφορά.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την υπέρβαση προσπερνώντας την Ολλανδία στα προκριματικά, όμως η Ελλάδα ήξερε ήδη πως θα είχε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα τελικά του Euro μέσω του Nations League. Κι αυτό γιατί είναι το φαβορί σήμερα αλλά θα είναι και απέναντι σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο αν προκριθεί. Βρέθηκε σε αυτό το σημείο αφού εξασφάλισε άνετα την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Εκεί αντιμετώπισε Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο και με απολογισμό 5-0-1 κατέκτησε την πρωτιά χωρίς κάποια δυσκολία. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο καθώς ήδη έχουν πουληθεί 22.000 εισιτήρια.

Stat attack: Έχει απολογισμό 6-2-1 στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Γιαννούλης, ενώ επίσης δεν κλήθηκαν οι Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Βαγιαννίδης, Γαλανόπουλος και Φούντας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ Καζακστάν

Έκανε μια αξιομνημόνευτη πορεία στην προκριματική φάση του Euro, φτάνοντας πολύ κοντά στην πρόκριση. Ωστόσο, παρά τους 18 βαθμούς που μάζεψε, το Καζακστάν τερμάτισε πίσω από Δανία και Σλοβενία που πήραν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης, αλλά και από την τρίτη Φινλανδία που είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Η ικανοποιητική παρουσία στο Nations League πάντως ήταν αρκετή για να δώσει στην ομάδα του Αντίγεφ μια δεύτερη ευκαιρία. Προσπερνώντας Αζερμπαϊτζάν, Σλοβακία και Λευκορωσία πήρε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του τρίτου γκρουπ και ονειρεύεται την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας της στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης. Τελευταίο ματς για τους Καζάκους μια φιλική νίκη επί του Τουρκμενιστάν με 2-0 πριν μια εβδομάδα.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 σε επίσημα ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται για σήμερα ο τιμωρημένος Αλίπ, ενώ ο τιμωρημένος Ισλαμχάν έμεινε εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα (5-4-1): Σάτσκι – Ζούγεφ, Μαρότσκιν, Μαλίι, Μπιστρόφ, Βορογκόφσκι – Τσεσνόκοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Κούατ, Οράζοφ – Αϊμπέτοφ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ελλάδα – Καζακστάν

Η Ελλάδα είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, διαθέτει παίκτες με παραστάσεις και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Όσο καλή παρουσία κι αν είχε το Καζακστάν στα προκριματικά, δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των Ελλήνων διεθνών. Αναμένουμε τη «γαλανόλευκη» να μπει δυνατά και να προσπαθήσει να πάρει από το πρώτο λεπτό τη νίκη, οπότε ο άσος ημιχρόνου στο 1.83 της Interwetten αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μονό
21:45
Ελλάδα - Καζακστάν
1 ημίχρονο
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις