Τριάδα στο 4.40 με Αγγλίες και Champions League

προγνωστικά λιγκ 1 έχουμε σήμερα και τσάμπιονς λιγκ με την Πόρτο και την Άρσεναλ στην εικόνα.

Με δύο σημεία από League One και ένα από Champions League ασχολείται ο Χρήστος Τσίπης στα σημερινά προγνωστικά του.

Προγνωστικά Λιγκ 1

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες! Πάμε με τρία προγνωστικά λιγκ 1 απόψε και σε απόδοση που φτάνει το 4.40.

Αήττητη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της η Λίνκολν. Πρόκειται με διαφορά για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που έχει συλλέξει 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς και σκοράρει με μέσο όρο πάνω 1,5 γκολ ανά αγώνα. Σήμερα υποδέχεται την Κέμπριτζ, η οποία έχει αρχίσει να κινδυνεύει και χρειάζεται δηλαδή μία νίκη για να βελτιώσει την ψυχολογία της. Αν και εκτός έδρας στα μεταξύ τους έχει καλή παράδοση, απέναντι σε αυτή τη Λίνκολν είναι δύσκολο το έργο της. Θα πάω με τον άσο με κάλυψη και να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Στη δεύτερη αναμέτρηση, η Μπόλτον φιλοξενεί την Όξφορντ, με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 2-2. Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν αποδίδουν όσο καλά θα ήθελε ο προπονητής τους, αλλά η αλήθεια είναι πως η Μπόλτον είναι ανώτερη και πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες. Άπαντες θα είναι διαθέσιμοι για την ομάδα του Ίαν Έβατ και θα τους στηρίξω απόψε με κάλυψη και αυτούς και να σημειωθούν δύο γκολ τουλάχιστον και εδώ.

Προγνωστικά Champions League

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Πόρτο. Σαφώς το φαβορί είναι οι «κανονιέρηδες» αλλά και οι Πορτογάλοι δεν είναι αμελητέα ομάδα για να δικαιολογούν τον τόσο χαμηλό άσο. Θα επιλέξω ένα combo σε απόδοση 1.72 που θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να βγει.

Τριάδα στο 4.40 με Αγγλίες και Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Τριάδα στο 4.40 με Αγγλίες και Champions League

Τριάδα απόδοσης 4.40
21:45
Λίνκολν - Κέμπριτζ
1X & οver 1,5
1.65
22:00
Μπόλτον - Όξφορντ
1X & οver 1,5
1.55
22:00
Άρσεναλ - Πόρτο
Over 1,5 & under 6,5 κάρτες & Πόρτο οver 0,5 κόρνερ
1.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις