Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με τους «πολίτες» να προσπαθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους κόντρα στις «καρακάξες».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (55.097), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Στο πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 1-0, Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3.
  • Στο Carabao Cup: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά εννιά νίκες στα τελευταία έντεκα ματς απέναντι στη Νιούκαστλ.
  • Εντός έδρας η Σίτι έχει οκτώ σερί νίκες κόντρα στη Νιούκαστλ.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Με το εμφατικό 6-2 στην έδρα της Λούτον, η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Χάαλαντ είχε τρελά κέφια καθώς πέτυχε πέντε γκολ στο ματς, κάτι που κάνει για δεύτερη φορά με τους «πολίτες»! Μάλιστα, στα τέσσερα από αυτά την ασίστ έδωσε ο Ντε Μπρόινε, φτάνοντας τις πέντε στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα οι «πολίτες» έπεσαν στην τρίτη θέση μετά το 1-1 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με τον Στόουνς (23’), αντίθετα με το δεύτερο που η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων. Ο ΜακΆλιστερ ισοφάρισε με πέναλτι στο 50’, και πέρα από αρκετές ευκαιρίες η Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκε για δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Πάντως, η Σίτι βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική της 31 Μαρτίου.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντε Μπρόινε, Έντερσον και Γκρίλις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ορτέγκα – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβασιτς – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά έκαμψε την αντίσταση της Μπλάκμπερν και έφυγε για τα προημιτελικά του FA Cup. Σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο, η Νιούκαστλ προηγήθηκε στο 71’ με τον Γκόρντον και φάνηκε να βρίσκει τη λύση. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 79’ και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Αφού η Μπλάκμπερν τη γλίτωσε στην παράταση, δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στα πέναλτι με τις «καρακάξες» να επικρατούν με 4-3. Η ομάδα του Χάου προέρχεται από την ήττα με 3-2 για την Premier League από την Τσέλσι. Το αποτέλεσμα αυτό έριξε τη Νιούκαστλ στη 10η θέση, με τη διαφορά από την εξάδα να φτάνει τους επτά βαθμούς.

Stat attack: Στα τελευταία της τέσσερα ματς για το FA Cup σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Πόουπ, Τρίπιερ, Ζοέλιντον, Μπαρνς και Γουίλσον, ενώ οι Μπερν και Γκόρντον είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Λιβραμέντο, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ – Μέρφι, Αλμιρόν, Ίσακ. 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Σίτι, η οποία όποτε συναντά τη Νιούκαστλ (και ειδικά στο «Έτιχαντ») κερδίζει. Φυσικά η νίκη της δίνεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, οπότε θα στραφούμε στα γκολ. Το over 3,5 δίνεται σε απόδοση 1.90 στην Interwetten, και δεδομένης της κακής αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων αποτελεί μια καλή επιλογή.

Μονό
19:30
Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ
Over 3,5
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις