Σαρωτικός Αλμέιδα – Τα αλλάζει όλα!

Έσκασε βόμβα στην ΑΕΚ!

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Τσούμπερ, καθώς και οι ανέτοιμοι Λιβάι Γκαρσία, Νόρντιν Άμραμπατ, Πάολο Φερνάντες, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ζίνι.

Γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Μουκουντί να διεκδικεί μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Ρότα και Πήλιος έχουν προβάδισμα για τα άκρα της άμυνας, ενώ δίπλα στον Σιμάνσκι ή τον Γιόνσον θα παίξει ο Λιούμπιτσιτς, με τον Πινέδα να είναι πολύ πιθανό να παίξει αριστερά στην επίθεση. Δεξιά θα πάρει θέση ο φορμαρισμένος Ελίασον, ενώ ο Πόνσε θα παίξει με έναν εκ των Μάνταλου, Αραούχο στην επίθεση.

Οι τελικές σκέψεις του Αλμέιδα θα φανούν στις τελευταίες δύο προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά στόχος παραμένει η νίκη, για να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ.

πηγή: sportdog.gr

Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Euroleague

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις