Αυτός τα έκανε μαντάρα με Μακάμπι!

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου - Αυτός επιστρέφει!

Το αναφέραμε τις προάλλες στη στήλη. Τα όσα μπορεί να προσφέρει ο Κοστίνια στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές εναλλακτικό σχέδιο. Διότι, ο Ολυμπιακός χωρίς τον Ροντινέι χάνει μπόλικη από τη δύναμή του.

Η αλήθεια είναι πως πιέστηκε ο Βραζιλιάνος για να αγωνιστεί. Δεδομένο ήταν πως θα έπαιζε, αλλά δεν ήταν έτοιμος. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε βασίσει όλο του το πλάνο πάνω στον μπακ των «ερυθρολεύκων». Λίγο επηρεασμένος, λίγο σε κακή βραδιά, λίγο παρασυρόμενος από το γενικό κακό της ομάδας του Πειραιά βγήκε off.

Σε άμυνα και επίθεση, ο Ολυμπιακός δεν είχε το γνωστό Ροντινέι. Παρότι, στο τρίτο γκολ είναι που κάνει μπαμ ότι δεν είναι καλά (θεωρεί πως η μπάλα θα βγει άουτ και αφήνει εύκολα τον Μίλτον να κάνει βόλτα και να δώσει έτοιμο γκολ), στην επίθεση ήταν που του έλειψε.

Το γεγονός πως βρέθηκε και ο Φορτούνης σε άθλια βραδιά, δυσχέρανε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μάλιστα, όλη η ομάδα είχε ροπή προς εκείνη την πλευρά. Ο Ποντένσε πήγε να κάνει υπερφόρτωση, ο Όρτα έβγαινε από εκεί επίσης πολύ και γενικώς όλος ο Ολυμπιακός… μπάταρε από δεξιά.

Συμπέρασμα: Όχι μόνο δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για να παίξει σε κρίσιμο ματς κάποιος άλλος πέραν του Ροντινέι –ο Κίνι δεν μπορεί να κάνει ούτε τη μισή δουλειά του συμπαίκτη του, δεν υπάρχει σχέδιο Β σε ότι αφορά την ανάπτυξη ούτε εντός του ματς.

Τουλάχιστον απέναντι στη Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ δεν το βρήκε ποτέ, ή δεν το έψαξε. Αυτός και οι συμπαίκτες του…

πηγή: sportime.gr

Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Euroleague

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις