Ποιος ΠΑΟΚ; Εκεί θα πάει ο Φαμπιάνο!

Αν είναι δυνατόν! Τι παίζει με Φαμπιάνο και μεγάλη ελληνική ομάδα;

Μπορεί μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης να υπάρχει ακόμα μπόλικος δρόμος, ωστόσο οι «κίτρινοι» ζουν κι αναπνέουν για την επερχόμενη…μάχη με τον Παναθηναϊκό και το δέλεαρ της κατάκτησης του τροπαίου.

Όλα τα άλλα, έρχονται σε δεύτερη μοίρα, χωρίς οι εσωτερικές υποθέσεις να αποτελούν εξαίρεση.

Μία εξ αυτών έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Φαμπιάνο το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 32χρονος στόπερ διατηρεί από την πρώτη ημέρα του 2024 το δικαίωμα να συζητήσει, ακόμα και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Κι επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλά και διάφορα σενάρια σχετικά με το επόμενο βήμα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και κατά πόσον «παίζει» (ή όχι) αυτό να τον στείλει σε άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα, να σημειώσουμε (κι ας θυμόμαστε) κι αυτό:

Ο Φαμπιάνο οδεύοντας προς το 33ο έτος της ηλικίας του έχει ως στόχο να εξαργυρώσει στο μέγιστο βαθμό τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Άρη και με επίκεντρο ένα από τα τελευταία (αν όχι το τελευταίο) συμβόλαια της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι κεραίες του ποτέ δεν έπαψαν να είναι στραμμένες (και) προς την αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί που δεν «κολλάνε» σε προχωρημένες ηλικίες και το πετροδόλαρο ποτέ δεν έπαψε να ρέει άφθονο.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ο στόπερ του Άρη ψάχτηκε για την μεταγραφή του σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας (και) το καλοκαίρι του ΄21 κι έπειτα απ΄το τέλος της θητείας στην τουρκική, Ντενίζλισπορ.

Εκείνη την περίοδο δεν ήρθε αυτό που περίμενε από Αραβία μεριά και στην πορεία έστριψε το τιμόνι προς την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη που εν προκειμένω, είναι δύσκολο (αν όχι απίθανο) να απλώσει στα πόδια του τα χρήματα που ζητάει ο Φαμπιάνο, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει…αμετάθετος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι το καλοκαίρι φυσικά, πολλά και διάφορα μπορούν να συμβούν.

πηγή: sdna.gr

Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Euroleague

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις