Όταν η μπάλα καίει… μυρίζει ταμείο!

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ για την Τρίτη 05/03/24.

Προγνωστικά Τρίτης με Champions League και Championship από τον #TheMagician, με αποδόσεις που δεν θ' αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Προγνωστικά: Σε άνοδο οι φιλοξενούμενοι

Καλημέρα σας. Έπειτα από ένα άκρως κερδοφόρο Σάββατο, συνεχίζουμε σήμερα Τρίτη με Champions League και Championship, σε πρόγραμμα με άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που θα κρίνουν εν πολλοίς τους στόχους πολλών ομάδων. Πάμε να δούμε ένα ένα τα σημερινά προγνωστικά μας.

Η Μπλάκμπερν στα μέσα της χρονιάς, έφτασε ως την έβδομη θέση, όπου ήταν και η καλύτερη της μέχρι στιγμής επίδοση. Έκτοτε άρχισε η κατρακύλα, με αποτέλεσμα να μετράει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια. Πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, η οποία τις περισσότερες φορές, χαρακτηρίζεται ως απογοητευτική και θα χρειαστεί προσοχή, καθώς βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ισόβαθμη είναι η σημερινή της αντίπαλος, Μίλγουολ. Ξεκίνησε απογοητευτικά το 2024, με μια ισοπαλία και έξι ήττες, αλλά η αλλαγή προπονητή πριν δύο εβδομάδες, της έδωσε νέα πνοή πανηγυρίζοντας δύο σερί νίκες απέναντι στην τέταρτη Σαουθάμπτον (εκτός) και στην ενδέκατη Γουότφορντ (εντός). Έρχονται με φόρα οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας ικανοί να εκμεταλλευτούν το καλό momentum στο οποίο βρίσκονται, ώστε να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα.

Σημείο: Κρατάω το διπλό σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία, με απόδοση 2.32 στην Stoiximan.

 

Ευκαιρία νίκης

Συνεχίζω με την Κόβεντρι. Στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα play off. Οι δύο τελευταίες ήττες απέναντι σε δυνατές, η αλήθεια είναι, ομάδες, την απομάκρυναν πέντε βαθμούς από την πρώτη εξάδα. Στην έδρα της παρουσιάζεται σταθερά καλή και χωρίς απουσίες σήμερα, έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα μίας και φιλοξενεί την ουραγό Ρόδεραμ. Οι φιλοξενούμενοι με 19 βαθμούς σε 35 αγώνες, κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την νέα χρονιά, αφού ο υποβιβασμός θεωρείται δεδομένος. Επτά οι σερί ήττες πλέον στο πρωτάθλημα, με την ομάδα σπάνια να παρουσιάζεται ανταγωνιστική.

Σημείο: Περιμένω οι γηπεδούχοι στο πιο εύκολο παιχνίδι της σεζόν, να ψάξουν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από την Ρόδεραμ. Θα κρατήσω τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.90 στην Stoiximan.

 

Προγνωστικά με επίθεση φωτιά

Η πιο επιθετική ομάδα εντός έδρας στην Championship, με 44 γκολ ενεργητικό είναι η Ίπσουιτς. Φέτος ανέβηκε κατηγορία και πάει για απευθείας άνοδο, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Λέστερ και δύο μπροστά από την Λιντς. Εξαιρετική στο «Πόρτμαν Ρόουντ», μετράει δώδεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 17 ματς. Διαθέτει πολυφωνία στην επίθεση, με τα λίγα αμυντικά κενά να της στερούν την πρώτη θέση. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα σήμερα, για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, με αντίπαλο την Μπρίστολ Σίτι, η οποία κινείται σε ρηχά νερά. Σταθερά στο μέσον της βαθμολογίας, άχρωμη σαν ομάδα, θα κοιτάξει να μαζέψει τους βαθμούς που της λείπουν ώστε να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή, όσον τον δυνατόν γρηγορότερα. Στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, οι δύο από αυτές από ομάδες χαμηλής δυναμικότητας.

Σημείο: Θα πάρω από το παιχνίδι το over 1,5 γκολ της Ίπσουιτς με απόδοση 1.65 στην Stoiximan.

Μονόδρομος το τρίποντο

Η μεγάλη νίκη της Λιντς, επί της πρωτοπόρου Λέστερ εντός έδρας με 3-1, μετριάστηκε από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1, την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην αδύναμη Χάντερσφιλντ. Μπορεί η μπάλα να μην έμπαινε μέσα, αλλά έτσι χάθηκαν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί στην προσπάθεια απευθείας ανόδου. Στο σπίτι της δεν αστειεύεται, καθώς είναι αήττητη, με 13 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 17 αγώνες. Από το πρώτο λεπτό παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, ενώ είναι πολύ αποτελεσματική στην ολοκλήρωση των φάσεων. Το δύσκολο έργο στο «Έλαντ Ρόουντ» το έχει απόψε η Στόουκ Σίτι. Σε τετραπλή ισοβαθμία βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού με 38 βαθμούς, γεγονός που την αναγκάζει να ψάξει παντού για βαθμούς. Προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες, αν και επίτευγμα αποτελεί η επαφή που έχει αποκτήσει με αντίπαλα δίχτυα μακριά από την έδρα της, φθάνοντας τους εννέα σερί αγώνες. Ακόμα και να σκοράρει δύσκολα θα κερδίσει κάτι απόψε.

Σημείο: Κρατάω τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.90 στην Stoiximan.

 

Προγνωστικά: Βαυαροί σε κρίση

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η κατάσταση στην Μπάγερν Μονάχου πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχει αποκλειστεί από το Kύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει μείνει δέκα βαθμούς πίσω και έχει απομείνει ως στόχος, μόνο το Champions League. Πολύ γκρίνια για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, με τα αμυντικά κενά να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Χαρακτηριστικά, έχει δεχθεί γκολ στα επτά τελευταία επίσημα ματς, έχοντας μια νίκη στα πέντε τελευταία, με γκολ του Κέιν στις καθυστερήσεις, εντός έδρας με αντίπαλο την Λειψία. Μπορεί επιθετικά να υπάρχει πολύ ταλέντο και ποιότητα, αλλά η ομάδα του Τούχελ δεν σου γεμίζει πλέον το μάτι.

Η Λάτσιο συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πέφτοντας έτσι στην ένατη θέση. Αν και στην αρχή το όνομα του αντιπάλου φαινόταν βουνό, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και σε συνδυασμό με την νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα, έχει έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Ακόμα και έτσι, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγει με την πρόκριση από το Μόναχο, αλλά μπορεί τουλάχιστον να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση των γηπεδούχων και να σκοράρει.

Σημείο: Θα κρατήσω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.37 στην Stoiximan. Πιστεύω θα μπουν φουριόζοι οι γηπεδούχοι. Ως δεύτερη επιλογή θα ρισκάρω περισσότερο, αγοράζοντας το over 4,5 κόρνερ της Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ημίχρονο, απόδοσης 3.25 στη Novibet.

 

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Γιάννης Κωνσταντέλιας (21 -ΠΑΟΚ), Χάρι Μαγκουάιρ (31 – Μάντσεστερ Γ.)

Προπονητές: Πάολο Φονσέκα (51 – Λιλ), Πέπε Μπορδαλάς (60 – Χετάφε)

Καλή επιτυχία!

 

Όταν η μπάλα καίει... μυρίζει ταμείο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Όταν η μπάλα καίει... μυρίζει ταμείο!

Δυάδα απόδοσης 4.40
21:45
Μπλάκμπερν - Μίλγουολ
2 dnb
2.32
21:45
Κόβεντρι - Ρόδεραμ
1 & over 2,5
1.90
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.13
21:45
Ίπσουιτς - Μπρίστολ Σίτι
Ίπσουιτς over 1,5
1.65
21:45
Λιντς - Στόουκ
1 & over 2,5
1.90
BET: 30 units
Combo
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο
Goal/goal & over 2,5
2.37
BET: 30 units
Κόρνερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο
Μπάγερν Μονάχου over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο
3.25
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις