Μπολόνια – Ίντερ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπολόνια - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην πολύ απαιτητική έξοδο της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ

Η αναμέτρηση Μπολόνια – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» (38.279), Μπολόνια.
  • Διαιτητής: Λούκα Παϊρέτο.
  • Πρώτος γύρος: Ίντερ – Μπολόνια 2-2.
  • Στο κύπελλο: Ίντερ – Μπολόνια 0-0 (1-2 παράταση).
  • Η Μπολόνια έχει απολογισμό 2-2-1 στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην Ίντερ.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

 

Ρεπορτάζ Μπολόνια

Πέρασε νικηφόρα από μία από τις δυσκολότερες έδρες της Serie A, αυτήν της Αταλάντα, και έκανε δυναμικό βήμα για την τετράδα. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 28’, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ζίρκζε στο 57’ και να γυρίσει το ματς με τον Φέργκιουσον τέσσερα λεπτά αργότερα. Έκτη σερί νίκη για την ομάδα του Μότα, η οποία έφτασε τους 51 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +4 από την πέμπτη θέση.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Ο Κάρλσον προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, στην οποία βρισκόταν ήδη ο Σουμαορό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Σκορούπσκι – Πος, Μποϊκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν – Φρόιλερ – Ορσολίνι, Φαμπιάν, Φέργκιουσον, Εντόι – Ζίρκζε.

 

Ρεπορτάζ Ίντερ

Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε την Τζένοα με 2-1 και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στην Serie A. Ένα μικρό ξέσπασμα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ίντερ, με γκολ των Ασλάνι (30’) και Σάντσεζ (38’ πέναλτι). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 54’ με τον Βάσκεζ αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα, κι έτσι οι «νερατζούρι» έφτασαν στο +15 από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Stat attack: Μετρά δώδεκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Κουαδράδο και Σένσι εκτός, με τον Τσαλχάνογλου να επιστρέφει στις προπονήσεις αλλά να μην είναι 100% σίγουρο αν θα αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Φρατέζι, Μπαρέλα, Μιχιταριάν, Ντιμάρκο – Λ. Μαρτίνεζ, Τιράμ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Μπολόνια – Ίντερ

Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie A αναμετρώνται απόψε. Δεδομένου ότι έχει ξεφύγει στο +15 από τη δεύτερη θέση και το κρίσιμο ματς για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο ακολουθεί, πιθανώς η Ίντερ να μην παίξει στο 100%. Ακόμα κι έτσι είναι καλύτερη ομάδα από την Μπολόνια, η οποία πάντως θα ματσάρει το επιθετικό και κυριαρχικό στυλ των «νερατζούρι». Πάμε με το goal/goal στο 1.83 της Interwetten.

Μονό
19:00
Μπολόνια - Ίντερ
Goal/goal
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις