Ο κύβος ερρίφθη! Αυτόν τον στόπερ αγοράζει ο Τίγρης

Βόμβα στην ΑΕΚ με κορυφαίο όνομα!

Η ΑΕΚ με αφορμή τη μεταγραφή Τσιλούλη, μπήκε σε μια συζήτηση ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Η λογική λέει πως ο Αλμέιδα δεν περιμένει τι θα κάνει φέτος η ομάδα. Προετοιμάζει τα επόμενα, μια και δεδομένα οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα αρχίσουν νωρίς.

Η ΑΕΚ επίσης σε όποια διοργάνωση και αν αγωνιστεί, θα έχει μπροστά της την πρόκληση να τα πάει καλύτερα. Αν παίξει Champions League να μπει στον όμιλο, αν παίξει σε κάποια άλλη διοργάνωση, να πάει ένα βήμα πιο ψηλά.

Η Ένωση εκεί που φαίνεται πως δε θα κάνει μεταγραφή είναι στα στόπερ. Αν φυσικά δε φύγει κάποιος, μια και το ενδιαφέρον για τον Μουκουντί είναι δεδομένο, ενώ εσχάτως και ο Μήτογλου έχει μπει σε ατζέντες ομάδων του εξωτερικού.

Για τον διεθνή καμερουνέζο, το μείον είναι πως έχει παίξει λίγα σχετικά ματς φέτος, μόλις 7 στο πρωτάθλημα. Ο Μήτογλου είναι παίκτης που αρέσει στον Αλμέιδα για τη δουλειά, μπακ απ που κάνει.

Αν δε φύγει κανείς, πάντως, δεν πρόκειται να έρθει και κανείς ενώ πλέον θεωρείται σίγουρο πως θα αποκτηθεί ο Κάλενς.

Η ρήτρα στη συμφωνία με την Τζιρόνα δεν είναι μεγάλη, ο Κάλενς έχει παίξει 9 σερί 90λεπτα. Δεν έχει βγει από το αρχικό σχήμα από τις 3 Ιανουαρίου και το 3-0 με το Βόλο. Φέτος έχει 17 παιχνίδια και 1 γκολ ενώ σε αυτά τα 9 ματς, που έλειπε και ο Μουκουντί, η ΑΕΚ έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

πηγή: sportime.gr

Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super League

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις