Ο κύβος ερρίφθη! Αυτόν τον χαφ αγοράζει ο Μαρινάκης

Γι' αυτό τον έδιωξε ο Μαρινάκης!

Ο Αντρέ Όρτα ξεχωρίζει με την απόδοσή του στον Ολυμπιακό, καθώς έχει «κουμπώσει» απόλυτα στο πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Πορτογάλος μέσος έγινε μέσα σε σύντομο διάστημα καθοριστικός στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και δεν είναι τυχαίο ότι η διοίκηση αρχίζει να κάνει σκέψεις ενεργοποίησης της οψιόν του το καλοκαίρι.

Ο Όρτα αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, μετά από εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα έως το καλοκαίρι. Στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει οψιόν αγοράς ύψους 4,5 εκατ. ευρώ και μετά το τέλος της σεζόν αναμένεται να γίνει η συζήτηση.

Ο 27χρονος μέσος προσαρμόστηκε άμεσα στο περιβάλλον των Πειραιωτών και τους αναγκάζει τώρα να τον εντάξουν στον σχεδιασμό τους για τα επόμενα χρόνια. Στην Μπράγκα ενημερώνονται για την πορεία του Όρτα στο λιμάνι και… τρίβουν τα χέρια τους, καθώς θεωρούν πως ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, γεγονός που θα βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία τους.

Στον Ολυμπιακό δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση για τον Όρτα ή κάποιον άλλο δανεικό, μιας και η σεζόν βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Όλοι οι παίκτες θα αξιολογηθούν και μετά το τέλος της σεζόν θα γίνουν οι κινήσεις για τους δανεικούς που θα αποφασιστεί ότι αξίζει να μείνουν στην ομάδα.

πηγή: sdna.gr

Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super League

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις