Η πεπατημένη των φάουλ και οι κίτρινες

Η πεπατημένη των φάουλ και οι κίτρινες

Καλησπέρα κύριοι. Χθες η ομάδα πήγε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από το διάβασμα του παιχνιδιού, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Επιβεβαιώθηκαν όπως βλέπετε άνετα τα φάουλ που ήταν και το στήριγμα μας με το σημείο (που συμμετείχε και στο Tipster’s League), ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε το over 5,5 κάρτες καθώς ο Τσαγκαράκης κόλλησε στις… 5 στο ματς του Βόλου.

Για σήμερα θα έχουμε τρεις επιλογές. Το πρώτο και πιο δυνατό μου σημείο έρχεται από το αγγλικό πρωτάθλημα. Θα το πρότεινα για φόρτωμα και θα το θεωρούσα ένα ωραιότατο δώρο αν δεν ήταν από εκεί αλλά τώρα πάμε συντηρητικά.

Σέφιλντ Γιουνάιντετ εναντίον Φούλαμ λοιπόν και θα επιλέξουμε το over 19,5 φάουλ. Ωστόσο και 20,5 αν το βρείτε από εμένα είναι οκ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άσχημα τη χρονιά καθώς δεν έχουν μαζέψει ούτε πόντο μέχρι στιγμής και άρα μιλάμε για ένα… πρόωρο 6ποντο στον αγώνα για την παραμονή. Σκληρές ομάδες, καθώς στα τελευταία 5 η μεν Γιουνάιντετ έχει παραχωρήσει 9, 18, 13, 15 και 13 φάουλ και η δε Φούλαμ έχει παραχωρήσει 8, 13, 18, 13 και 18 φάουλ. Διαιτητής ο Μάρινερ, ο οποίος κινείται συνήθως πάνω από τα 17 φάουλ. Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν αν οι δύο ομάδες κινηθούν στους μέσους όρους τους και το «κοράκι» σταθεί στο ύψος του, θα περάσει εύκολα το σημείο. Ωστόσο επειδή είναι μπάλα και είναι και Αγγλικό πρωτάθλημα (που έχουμε δει σε έναν αγώνα και συνολικά 13 φάουλ) θα πάμε χαλαρά και θα δούμε το μεσημεριανό ματσάκι ευελπιστώντας σε ένα εύκολο ταμείο.

Από εκεί και πέρα, δεσπόζει το ντέρμπι των “δικεφάλων” με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Η “Ένωση” έχει πολλές απουσίες και ειδικά στο κέντρο και στην άμυνα, εκεί όπου θα λείψουν οι Σιμόες, Μάνταλος, Μπακάκης και Ινσούα, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θα έχει στη σύνθεση του Ελ Καντουρί, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Ωστόσο, εμείς θα ρισκάρουμε με περιπτώσεις κίτρινων καρτών σε παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν και ίσως να μην βγουν και ποτέ για αλλαγή.

Από τη μία ο Σάκχοφ αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα και θα θέλει να δείξει πράγματα. Από τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ακόμα ότι ήταν ο πρώτος που έπαιρνε τις κάρτες καθώς, όπως λέμε, «βάζει τα πόδια του στη φωτιά» και είναι ένας σκληρός παίκτης. Από την άλλη ο Κρίστισιτς θα παίξει όλο το 90λεπτο στο κέντρο και όταν βλέπεις στο 3.00 να δεχτεί κίτρινη κάρτα δεν το αμελείς. Η ΑΕΚ δεν έχει λύσεις στο κέντρο για το αυριανό παιχνίδι κάτι που αμέσως δίνει σε εμάς πολλές ελπίδες ώστε τουλάχιστον ένας από τους δύο παραπάνω παίκτες (όπου θα παίξουν 90λεπτο) να δεχτεί μια κίτρινη κάρτα και να μας πληρώσει σε καλή τιμή. Να θυμίσω επίσης ότι η “Ένωση” δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το κέντρο της ούτε το Σιμάνσκι, ούτε τον Γαλανόπουλο καθώς και οι δύο λείπουν καιρό.

Καλή επιτυχία.


Μονό (Tipsters League)

14:00 Σέφιλντ Γιουνάιντετ – Φούλαμ: Over 19,5 συνολικά φάουλ (1.74)


Μονό

20:30 AEK – ΠΑΟΚ: Σάκχοφ να δεχτεί κάρτα (3.25)


Μονό

20:30 AEK – ΠΑΟΚ: Κρίστισιτς να δεχτεί κάρτα (3.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις