Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι – Εντολή Μπαρτζώκα!

Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Εντολή Μπαρτζώκα!

«Έφαγε» πόρτα ο ΠΑΟ!

Τον είχε σταμπάρει ο Παναθηναϊκός και τελικά υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο επόμενος που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να «χρυσώσουν» με εντολή Μπαρτζώκα;

Ως ρεπορτάζ κεντρικής λήψης υπάρχει η επικείμενη συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους τής ΚΑΕ Ολυμπιακός και της πλευράς τού Κάαναν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, ως την επόμενη κίνηση μετά την ανανέωση στο συμβόλαιο του Άλεκς Πίτερς.

Κι εδώ υπάρχουν μια σειρά από γεγονότα που δεν έχουν αναφερθεί ακόμα, με το sportdog να έρχεται τώρα να τα δημοσιεύσει για να συμπληρωθεί σωστά το ρεπορτάζ.

Ερώτηση: Είναι ο Κάαναν ο επόμενος μετά τον Πίτερς που θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός είναι εκείνος που θα χτυπήσει το τηλέφωνό του και, μάλιστα, σχετικά άμεσα. Μόνο που είναι κάτι ακόμα αλήθεια: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πιστεύει, τον θέλει στην ομάδα, θεωρεί ότι μπορεί να του κάνει τη δουλειά, αλλά δεν θα τρελαθεί κιόλας για να τον κρατήσει.

Γιατί στα γκαρντ οι ομάδες τής Ευρωλίγκας θα βιώσουν συγκινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι: Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι ελεύθερος, όπως και ο Νικ Καλάθης. Ίσως να συμβεί το ίδιο και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που διαθέτει ελληνικό διαβατήριο (όπως και ο Νικ).

Άρα θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν θα ξηλωθούν οι Αγγελόπουλοι για να τον κρατήσουν. Θα του δώσουν τα χρήματα που παίρνει τώρα, και η μπάλα θα περάσει στην πλευρά του παίκτη για το αν θα μείνει ή όχι.

Ο Κάαναν, άλλωστε, δεν είναι και ο Πίτερς που αν έμενε χωρίς συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός είχε μαρκάρει την περίπτωσή του εδώ καιρό και θα τον έντυνε στα Πράσινα. Κάτι που είχε φτάσει στα αυτιά των Αγγελόπουλων, για αυτό και αποφάσισαν να υπογράψουν μαζί του μια ωρα αρχύτερα δίνοντας του 3 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή: sportdog.gr

Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Εντολή Μπαρτζώκα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Εντολή Μπαρτζώκα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις