Εντολή Μαρινάκη – Αυτόν αγοράζει για το καλοκαίρι!

Εντολή Μαρινάκη - Αυτόν αγοράζει για το καλοκαίρι!

Κοστίζει 6.000.000!

Έχει βγάλει μάτια και ο Μαρινάκης δεν μπορεί να το αγνοήσει! Ο λόγος φυσικά για τον Όρτα!

Σε όλα τα καλά διαστήματα της ομάδας του Πειραιά, ο Πορτογάλος χαφ είναι μέσα στην ενδεκάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε εντολή από τον Ολυμπιακό στον Κάρλος Γκονσάλβες να ξεκινήσει παζάρια με την Μπράγκα για τη ρήτρα του.

Πραγματικότητα. Την επομένη του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, στα πέναλτι, η λέξη αποτυχία είχε αρχίσει να περιτριγυρίζει τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Η ευρωπαϊκή option μέσω της παρουσίας στα play off του Conference League, απλώς, ήταν για να «χρυσώσει» το χάπι. Η αλλαγή προπονητή επιβεβλημένη. Δυστυχώς.

Δεκαπέντε ημέρες μετά την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ η (αγωνιστική) άνοιξη έχει χτυπήσει πρόωρα την πόρτα του Ολυμπιακού. Δύο νίκες επί της Φερεντσβάρος, ανοίγοντας διάπλατα και με τη χθεσινή κλήρωση την πόρτα των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επιπρόσθετα, η επιβλητική 4άρα στην Τούμπα που έφερε την ομάδα στο -5 από την κορυφή της Super League. Αυτά έχουν «γεννήσει» την λέξη ελπίδα στον οργανισμό να μην πάει στράφι και η φετινή σεζόν!

Το πιο σημαντικό όμως εν όψει του… αύριο είναι πως οι Κάρμο, Τσικίνιο και Ορτα που ήρθαν με τον Κάρλος Καρβαλιάλ βγάζουν τρομερή αγωνιστική αρμονία στο (πλέον) 4-3-3 του Ολυμπιακού. Σε σημείο που οι Πειραιώτες για τον τελευταίο να ΄χουν ήδη δώσει εντολή στον Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντης του, να ξεκινήσει τα παζάρια με την Μπράγκα για την οψιόν αγοράς του που ορίζεται στα 6 μύρια!

Δεν είναι νούμερο εύκολο για τα ελληνικά δεδομένα. Καθόλου. Ακόμα κι αν πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό χαφ που κάνει τη διαφορά. Δύο σημεία κλειδιά υπάρχουν για να γίνει η μεταγραφή. Το πρώτο και βασικότερο να πέσει η τιμή. Το ιδανικό ποσό για τον Ολυμπιακό είναι στα τέσσερα εκατ. ευρώ, αλλά οτιδήποτε λίγο κάτω από τα πέντε μπορεί να φέρει deal.

Το δεύτερο σημείο κλειδί, να συνεχίσει ο Όρτα με αυτή την παρουσία κι αυτές τις εμφανίσεις. Το γεγονός πως τα καλά διαστήματα απόδοσής του αυξάνονται μέσα στο παιχνίδι και από παιχνίδι σε παιχνίδι, είναι αρκετά ελπιδοφόρο. Πολλές οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή με τα σημερινά δεδομένα.

Πηγή: sportime.gr

Εντολή Μαρινάκη - Αυτόν αγοράζει για το καλοκαίρι!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Εντολή Μαρινάκη - Αυτόν αγοράζει για το καλοκαίρι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις