Ποιο ΟΑΚΑ; Ανατροπή με την έδρα του τελικού!

Ποιο ΟΑΚΑ; Ανατροπή με την έδρα του τελικού!

Ατάκα-φωτιά από Καρυπίδη!

Αρκετές φήμες ήθελαν την ΠΑΕ Άρης να έχει συμφωνήσει προκειμένου να γίνει ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Ειδικά από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το ΟΑΚΑ θα είναι διαθέσιμο και πως θα ανοίξει και πάλι τις… πόρτες του, όλο και περισσότεροι αναφέρουν αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ο πρώτος που ξεκαθάρισε τα πράγματα, με μία ατάκα που σας αποκάλυψε το Sportime.

Άρης: Η ατάκα του «Κάρυ»

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», είπε: «Τα ψάρια στο γυαλό και εμείς βάλαμε τηγάνι! Θέλει υπομονή. Όταν θα έρθει η ώρα και η πρόκριση θα τα συζητήσουμε όλα. Προς το παρόν, πριν τον τελικό υπάρχει ο επαναληπτικός στο Χαριλάου».

Πλέον το ίδιο γίνεται και από πηγές μέσα από την ΠΑΕ Άρης, που αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Το μόνο που κοιτάζει ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός κόντρα στον Παναιτωλικό που θα γίνει στις 6 Μαρτίου.

Όταν περάσει ο «Θεός του Πολέμου» τότε θα ασχοληθεί με την έδρα που θα γίνει ο τελικός και θα αποκαλύψει και εκείνος τις προτιμήσεις του.

Πηγή: sportime.gr

Ποιο ΟΑΚΑ; Ανατροπή με την έδρα του τελικού!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ποιο ΟΑΚΑ; Ανατροπή με την έδρα του τελικού!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις